Solskjær må ha sett noe vi ikke finner på Youtube

Det overrasker ingen at Ole Gunnar Solskjær vil til Premier League. Men slik vi kjenner den nye arbeidsgiveren hans er det nesten sjokkerende at han velger Cardiff.

PÅ VEI TIL WALES: Ole Gunnar Solskjær på Emirates med Cardiff-eier Vincent Tan og styreformann Mehmet Dalman i går. Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez
PÅ VEI TIL WALES: Ole Gunnar Solskjær på Emirates med Cardiff-eier Vincent Tan og styreformann Mehmet Dalman i går. Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OLE GUNNAR SOLSKJÆR har sagt hvor viktig det er å prioritere og velge eier framfor klubb når muligheten til nye karrieresteg byr seg. Med ja til Malaysia-milliardæren Vincent Tan synes det ved første øyekast åpenbart at denne grunnleggende og Sir Alex Ferguson-lærte filosofien ikke har vært i spill i forhandlingene med Cardiff. For Vincent Tan, slik verden etter hvert har lært å kjenne ham, er ikke eieren du ønsker deg - han er i beste fall en klovn.

Som tilsynelatende ikke kan noe om fotball og fotballens følelser, standing og betydning.

Og som - enda verre - heller ikke ser ut til å bry seg.

MEN NOE KAN han, denne merkelige skruen. Og det han kan det gjør han godt. Det er nemlig ikke dumskap og dårlig forretningssans som har gjort Vincent Tan til Malaysias 10. rikeste mann. Det er ikke en klovn som har fått en generellt forsiktig og meget kritisk Ole Gunnar Solskjær på kroken heller. Så inntil videre kan det være klokt å holde døra på gløtt i forhold til at Cardiffs merkelige eier ikke er den tufsen media elsker å framstille han som.

Det vil nemlig overraske meg voldsomt om Ole Gunnar Solskjær sier ja til en klubb tuftet på idiotisk lederskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer