- Solskjær må snu tapermentaliteten som snek seg inn forrige sesong

I år må Solskjær overbevise fansen.

SERIEÅPNER I KVELD: Ole Gunnar Solskjær må bevise overfor fansen og lokal presse at han har det som skal til for å lede Cardiff.

Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency / NTB scanpix
SERIEÅPNER I KVELD: Ole Gunnar Solskjær må bevise overfor fansen og lokal presse at han har det som skal til for å lede Cardiff. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld serieåpner Ole Gunnar Solskjærs Cardiff City borte mot Blackburn, og forventningene foran sesongen på nivå to i England er overraskende avmålte i den lokale pressen i Wales.

- Ærlig talt tror jeg en playoff-plass er det beste vi kan håpe på når det blir mai, og det er egentlig ikke noe å kimse av, sier Wales Onlines Chris Wathan til egen avis før kveldens kamp.

Nivået i den nest øverste ligaen i England er såpass høyt at det ikke bare er å møte opp for å hente hjem poengene, og selv om Solskjær selv ser at det kun er opprykk som gjelder, er det helt andre ting fansen og lokalpressen er opptatt av.

For den trøblete fjorårssesongen i Premier League ble som kjent kronet med nedrykk uten at Solskjær egentlig fikk så mye motbør lokalt. Folk flest godtok at rotet med managerbytte, fargeendring på klubbdraktene og en eier som de fleste etterhvert trodde var gal, var for tungt å snu på noen korte måneder.

I år, derimot, ser fansen og pressen etter Solskjærs stempel på laget.

- Det er flott at han ønsker å spille positiv fotball, men det må være et solid fundament i bunn. På toppen av det må Ole Gunnar Solskjær rette opp tapermentaliteten som ble mer og mer synlig utover sesongen i fjor. Og så må han bevise at han er en god manager, sier Wathan, som heller ikke er spesielt optimistisk foran kveldens kamp på Ewood Park.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer