KONTROLL: Cardiffmanager, Ole Gunnar Solskjær, på plass i Kirchbichl i Østerrike på sesongoppkjøring med laget. Her dirigerer han flittig fra sidelinja. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
KONTROLL: Cardiffmanager, Ole Gunnar Solskjær, på plass i Kirchbichl i Østerrike på sesongoppkjøring med laget. Her dirigerer han flittig fra sidelinja. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

Solskjær måtte endre planen etter dødsbudskap til Cardiff-spiller

- Han måtte reise hjem i natt, sier Solskjær til Dagbladet.

KIRCHBICHL (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og Cardiff gjorde i ettermiddag unna nok en oppkjøringskamp i jakten på opprykksformen foran den nye sesongen.

1860 Munchen ble slått 3-2 etter en meget god kamp av både Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem, men likevel er det et skår i gleden.

- Triste nyheter Cardiffs franske høyreback, Kévin Théophile-Catherine, fikk nemlig i natt beskjeden  om at et nært familiemedlem hadde gått bort.

- I går kveld kom det triste nyheter. Kevin måtte reise hjem i natt etter å ha mistet et familiemedlem. Vi sender våre kondolanser og tenker på ham. Jeg snakket med ham i går og det var ikke snakk om annet enn at han skulle reise hjem, sier Solskjær til Dagbladet.

Dermed måtte Eikrem gjøre en gjesteopptreden på høyrebacken i lagkameratens fravær. En jobb han ifølge sjefen selv utførte med glans.

- Jeg synes Magnus gjorde det veldig bra på høyrebacken i dag. Han har spilt der en gang tidligere for meg da jeg var i Manchester United, og han forsvarte seg veldig godt. Vi vet hva han kan gjøre med ballen, sier Solskjær.

Utrolig varmt Og spillere ute av posisjoner var ikke det eneste Solskjærs menn måtte hanskes med i dag. Den lille alpelandsbyen bød nemlig på et vanvittig sommervær og kvikksølvet krøp på et tidspunkt opp i 32 grader.

- Det var helt utrolig varmt, og jeg er kjempestolt av det spillerne mine leverte i dag. Nesten alle holdt 90 minutter, sier han.

- Vi slapp til litt for mange innlegg, men sånn er det når man spiller mot tyske lag. Det var veldig mange som lærte veldig mye i dag.

I deres andre kamp for dagen ble det 3-0-seier over albanske Teuta Durrës,