Solskjær måtte endre planen etter dødsbudskap til Cardiff-spiller

- Han måtte reise hjem i natt, sier Solskjær til Dagbladet.

KONTROLL: Cardiffmanager, Ole Gunnar Solskjær, på plass i Kirchbichl i Østerrike på sesongoppkjøring med laget. Her dirigerer han flittig fra sidelinja. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
KONTROLL: Cardiffmanager, Ole Gunnar Solskjær, på plass i Kirchbichl i Østerrike på sesongoppkjøring med laget. Her dirigerer han flittig fra sidelinja. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KIRCHBICHL (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og Cardiff gjorde i ettermiddag unna nok en oppkjøringskamp i jakten på opprykksformen foran den nye sesongen.

1860 Munchen ble slått 3-2 etter en meget god kamp av både Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem, men likevel er det et skår i gleden.

- Triste nyheter Cardiffs franske høyreback, Kévin Théophile-Catherine, fikk nemlig i natt beskjeden  om at et nært familiemedlem hadde gått bort.

- I går kveld kom det triste nyheter. Kevin måtte reise hjem i natt etter å ha mistet et familiemedlem. Vi sender våre kondolanser og tenker på ham. Jeg snakket med ham i går og det var ikke snakk om annet enn at han skulle reise hjem, sier Solskjær til Dagbladet.

Dermed måtte Eikrem gjøre en gjesteopptreden på høyrebacken i lagkameratens fravær. En jobb han ifølge sjefen selv utførte med glans.

- Jeg synes Magnus gjorde det veldig bra på høyrebacken i dag. Han har spilt der en gang tidligere for meg da jeg var i Manchester United, og han forsvarte seg veldig godt. Vi vet hva han kan gjøre med ballen, sier Solskjær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer