Solskjær måtte kneopereres igjen

- Kunne ikke spilt om det gjaldt EM-finalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær måtte delta på dagens landslagstrening for være aktuell til onsdagens kamp mot Ungarn.

I stedet for trening ble det nok en kneoperasjon for Manchester United-spissen, av samme type som han gjennomgikk for et par måneder siden.

- Ole Gunnar ble operert i formiddag og blir ikke med mot Ungarn. I går var han gjennom en relevant test for å finne ut om han var spilleklar, men han kunne ikke spilt om det så gjaldt EM-finalen. Operasjonen gikk greit, og årsaken var en hevelse i kneleddet, sier landslagslege Thor Einar Andersen.

Operasjonen skjedde i samråd med Manchester United, som ikke hadde noen betenkeligheter med å stole på vurderingene til landslagets medisinske apparat.

Solskjær selv uttalte lørdag at det var mer enn 50 prosents sjanse for at han ble klar til onsdag, men nå venter flere uker uten fotball.

- Det blir 4-5 yker med rehabilitering. Beslutningen om operasjon ble tatt i går kveld. Kneet ble spylt ut og renset opp, det samme som han var gjennom i mars, sier Andersen.

Han håper ikke det trøblete kneet er karrieretruende for 34-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer