Solskjær med gladmelding til fansen

Etter alle skadene får endelig supporterne noe å glede seg over.

STJERNE KLAR: Solskjær kan glede seg over at Marcus Rashford er spillerklar igjen, etter en liten smell fra Liverpool-kampen. Foto: NTB Scanpix
STJERNE KLAR: Solskjær kan glede seg over at Marcus Rashford er spillerklar igjen, etter en liten smell fra Liverpool-kampen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United - Southampton lørdag klokka 16.00 på TV 2 Sport Premium.

I forkant av oppgjøret mot Southampton snakket Ole Gunnar Solskjær med pressen, som han pleier å gjøre før kampdag. Og mye av fokuset var rettet mot skadene.

- Vi kommer ikke til å ta risiko. Så Anthony (Martial) trenger nok noen dager til for å bli spilleklar.

- Jeg tror ikke det blir mange endringer fra Crystal Palace. Vi hadde siste trening i dag, og vi kommer ikke til å risikere noen spillere med mindre de er 100 prosent, sier Solskjær.

Gladmelding

Men til tross for at Martial mest sannsynlig ikke blir klar til kampen mot Southampton, vil en annen viktig brikke bli klar. Rashford er nemlig erklært skadefri av nordmannen.

- Ja. Han sa han kjente skaden på onsdag, men han er klar og han kommer mest sannsynlig til å starte.

Solskjær har ikke bestemt seg for hvem som stiller fra start i morgen mot Southampton.

- Du har en plan, men så får man suspensjoner og skader. Så det ene fraværet kan endre hele dynamikken i laget. Vi kommer til å bestemme oss i kveld for hvordan laget ser ut.

I tillegg til å snakke om skader, tok også Solskjær seg tid til å snakke om David de Gea. Og hans tidligere manager, Sir Alex Ferguson, får skryt av Solskjær for hvordan han håndterte de Gea, som fortsatt ikke har signert ny kontrakt med United.

- Det var sikkert keepere som var bedre enn ham på den tiden, men tilliten som manageren viste ham med all kritikken han fikk tidlig, viser bare at han fikk godt utbytte med hans prestasjoner.

På vei bort

Men det var ikke bare positive meldinger som kom fra Solskjær i formiddag. Han kunne nemlig fortelle at framtida til Antonio Valencia er usikker.

- I øyeblikket er jeg ikke sikker på om klubben og Antonio blir enige angående neste år. Men han er kaptein og en tro tjener av klubben, så forhåpentligvis får vi han på banen igjen så han får vist hva han er god for, sier Solskjær.

Valencia er altså om dagen skadet, og det vil derfor være en liten stund til han får muligheten fra start.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer