Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær med munnkurv

Ole Gunnar Solskjær har pålagt seg selv munnkurv. Manchester United-spissen vil ikke snakke mer om landslagets spillestil - og ville egentlig ikke kritisere Nils Johan Semb.

Ifølge Nordmørsnett er Solskjær usikker på om han i det hele tatt var med på å dra i gang debatten om Nils Johan Sembs spillestil. Solskjær mener det er naturlig å engasjere seg som spiller, uten at det skal bli tolket som kritikk.

- Alle spillere lever seg vel inn i hvordan landslaget skal spille, og framtida for norsk fotball. Jeg håper vi fortsatt kan utvikle oss til å bli et bedre lag, sier Solskjær til Nordmørsnett.

Underholdning

Sjøl om Solskjær sier han ikke vil snakke om spillstilen, etterlyser han helt klart en langt mer offensiv stil - også til glede for publikum i de kommende landskampene.

- Fotball er et spill som fenger de fleste, og det er underholdning. Dersom vi skaper mange sjanser og scorer mange mål, blir det fulle tribuner på Ullevaal også når VM-kvalifiseringen begynner, sier Solskjær.

Nils Johan Semb varslet i juli at det kunne bli aktuelt å gi noen av englandsproffene fri mot Finland 16. august. Seinere har Semb ment seg misforstått.

Kampkollisjon

For Ole Gunnar Solskjær vil det bli en stor lettelse dersom han fritas for kampen. Samme dag møter United den nyopprykkede byrivalen City i den siste privatkampen før ligastart 20. august.

- Dette er en sak for landslagsledelsen, så en kampkollisjon er det i hvert fall snakk om, sier Ole Gunnar.

For Solskjær blir konkurransen om spissplassene på United minst like tøff som i fjor. Fire mann kjemper om to angrepsplasser i 4-4-2-formasjonen, og Ole Gunnar varsler at han vil kjempe hardt for å komme med.

- Vi går for seier i hver eneste kamp, og jeg skal gjøre mitt ytterste slik at jeg kan spille fra start i de fleste av dem, sier Ole Gunnar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media