Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær med ny United-kontrakt

To nye år på Old Trafford.

(Dagbladet.no): Manchester Uniteds eget nettsted melder i dag at Ole Gunnar Solskjær har skrevet under på en ny toårs-kontrakt med klubben.

Og sjefen sjøl er godt fornøyd.

- Jeg er meget tilfreds med at Ole nå har signert en ny kontrakt med oss, sier Alex Ferguson. Dette reflekterer at vi har tro på at han kommer tilbake etter sin siste ansiktsskade.

Fornøyd Ole

Også Solskjær selv er tilfreds med at de neste par årene nå er spikret.

- Det betyr veldig mye for meg. Jeg har alltid hatt lyst til å bli her så lenge jeg kan. Jeg føler meg hjemme her, og kunne ikke si nei når de ville ha meg to år til, sier Solskjær til Aftenposten.

Og «the baby-faced assassin» virker tent på å betale tilbake for klubbens tillit til ham.

- Det har vært noen frustrerende år for meg, men jeg er fast bestemt på å vise hva jeg er god for de neste par årene. Jeg er sikker på at jeg fortsatt kan bidra til suksess for denne klubben.

Vil beholde Solskjær lenge

image: Solskjær med ny United-kontrakt

Alex Ferguson avslører også at han ser for seg Solskjær som en ypperlig ambassadør for United - også når karrieren er over. Solskjær sjøl er beæret.

-  Jeg har lyst til å komme på banen igjen, og spille mer enn det jeg har gjort de siste årene. Det kan også innebære landslagsspill igjen. Jeg har ambisjoner om å spille igjen for både United og Norge, men kontrakten innebærer også at jeg tar trenerkurs, og kanskje blir med på trenersida her.

Trenerambisjoner

På spørsmål om hva ambisjonene hans som trener er svarer han at han ønsker å bli best mulig der og, men at det er viktigst å prøve og se om han liker det.

- Jeg tror jeg kommer til å like det, men det vet man jo ikke før man har prøvd, sier kristiansunderen.

NY KONTRAKT: Med ny kontrakt får Solskjær forhåpentligvis flere sjanser til å juble i United-trøya. Foto: AP/SCANPIX
NY KONTRAKT: Med ny kontrakt får Solskjær forhåpentligvis flere sjanser til å juble i United-trøya. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media