Solskjær med stikk til journalist

Ole Gunnar Solskjær fikk høre at rivaliserende fans sang navnet hans før Tottenham-kampen. Det hadde han ikke glemt.

TAKKET FOR STØTTEN: Ole Gunnar Solskjær feiret seieren sammen med bortefansen. Foto: REUTERS/Tony Obrien/NTB
TAKKET FOR STØTTEN: Ole Gunnar Solskjær feiret seieren sammen med bortefansen. Foto: REUTERS/Tony Obrien/NTB Vis mer
Publisert

Tottenham - Manchester United 0-3

LONDON (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær (48) var tydelig fokusert på sidelinja gjennom 90 minutter mot Spurs, og hadde en alvorlig mine over seg, selv da mannskapet hans scoret både ett og to mål.

Etter kampen kunne United-manageren slippe løs noen av følelsene, og smilte tidvis fra øre til øre da han gikk runden for å svare på spørsmålene til rettighetshavere etter seieren.

Men først gikk Solskjær bort til supporterne i bortesvingen, hvor han hevet knyttneven i kjent stil og takket de frammøtte for støtten.

- Det er fantastisk å feire med fansen, for de fortjener denne seieren også, sa Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

Underveis i kampen hadde de tilreisende supporterne sunget den berømte Solskjær-sangen «Ole's at the wheel» flere ganger - en sang som glimret med sitt fravær i 0-5-kampen mot Anfield - iallfall fra hjemmepublikummet.

Henry Winter i The Times skrev blant annet at stillheten fra hjemmefansen sa mye om situasjonen på Old Trafford.

Det var flere som beit seg merke i at Liverpool-fansen imidlertid sang den samme teksten, for å håne Solskjær og United. Seinere fulgte også Leeds- og Manchester City-fans opp med å synge det samme underveis i sine respektive kamper i forrige runde - selv om de ikke møtte Manchester United.

Før Tottenham-kampen fikk Solskjær spørsmål om dette av lokalavisa Manchester Evening News (MEN). Da virket det ikke som om nordmannen hadde fått det med seg.

- Når Leeds-, City- og Liverpool-fans synger? Jeg tror ikke jeg noen gang har blitt påvirket av noen motstanderfans, enten som spiller, trener eller manager, var Solskjærs korte svar da han ble gjort oppmerksom på temaet.

Men han hadde tydeligvis ikke glemt spørsmålet, for etter 3-0-seieren over Tottenham, kom han med et stikk til journalisten i MEN.

- Det er det viktigste for spillerne og fansen, at vi kobles sammen, sa Solskjær om lagets feiring med fansen.

- Da er det hardt å sitte som lokaljournalist og skrive om at egne fans synger for manageren. Dette er bare et stikk til noen som har ønsket å skildre en annerledes historie, sa Solskjær videre, uten å nevne navn.

Men Samuel Luckhurst i MEN følte at den kommentaren var myntet på ham. Som han skriver på Twitter:

«Solskjær kom også med et stikk til meg for at jeg i går nevnte hvordan motstanderfans har støttet ham.»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer