Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær mener United-floppen kan bli den neste Cristiano Ronaldo

- En av de beste jeg har sett med ballen.

TALENT: Ole Gunnar Solskjær mener Wilfried Zaha har potensiale til å b en av de virkelig store om han bare jobber for det, og sammenlikner han med Cristiano Ronaldo. Foto: Cardiff City FC / Pete Thomas / NTB scanpix
TALENT: Ole Gunnar Solskjær mener Wilfried Zaha har potensiale til å b en av de virkelig store om han bare jobber for det, og sammenlikner han med Cristiano Ronaldo. Foto: Cardiff City FC / Pete Thomas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Wilfried Zaha ble aldri den hiten Manchester United-supporterne hadde sett for seg, men i Ole Gunnar Solskjærs Cardiff har lynvingen blitt en umiddelbar suksess.

Da Solskjær sikret seg sine første Premier League-poeng, var kantspilleren instrumentell, og noterte seg også for en av de målgivende pasningene i 2-1-seieren.

Tre minutter etter hvilen fikk plutselig innbytter Zaha tid og rom. Med kirurgisk presisjon fant debutanten Craig Bellamy som sikkert kunne sette inn utligningen mot klubben han begynte sin profesjonelle karriere

Den tidligere Molde-manageren har stor tro på Zaha, og sammenlikner han med en ikke helt ukjent portugiser.

- Han er en av de beste jeg har sett med ballen. Han er kvikk i beina og i tillegg tør han å angripe, akkurat som Cristiano, sier Solskjær ifølge goal.com.

Likevel, den slags kommer ikke uten hardt arbeid. Solskjær mener Zaha må lære av måten Ronaldo har utviklet seg.

- Han må ta en avgjørelse om hvor god han vil bli, og hvor høyt han elsker å spille fotball. Han har potensialet til å bli en stor spiller som Ronaldo om han vil. Jeg har aldri sett noen jobbe så hardt som ham.

- Før trening, etter trening, han var en eksepsjonelt dedikert mann, og beviste for alle hvilke resultater det gir, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!