Solskjær møter Carew i Champions League

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har trukket John Carews Valencia i mellomspillet i Champions League.

United og Valencia får med seg gruppevinner Sturm Graz og Myggens gamle klubb Panathinaikos i gruppe A. Manchester United-direktør Peter Kenyon er storfornøyd etter Champions League trekningen

- Det er en veldig god trekning, en god gruppe for oss. Man må si at det er en positiv trekning for United, sier Kenyon til Sky Sports.

Den aller tøffeste gruppa ser ut til å være gruppe B. Paris Saint Germain knuste Rosenborg i høst, og får nå bryne seg på italienske AC Milan og spanske Deportivo la Coruna. Også Uefa-cupvinner Galatasaray er med i gruppa.

Eirik Bakke og Leeds sleit med Barcelona og Milan i første runde. Real Madrid og Lazio blir ikke mindre tøft for engelskmennene i gruppe D, men klubbens styreformann Peter Ridsdale mener trekningen er en drømmetrekning for Leeds.

- Da vi satte oss på flyet i går drømte vi alle om å møte Real Madrid og å reise tilbake til Roma for å spille på Olympiastadion der vi har spilt de siste to sesongene - så vi fikk ønsket vårt oppfylt, sier Leeds styreformann Peter Ridsdale.

Arsenal møter Bayern München, Lyon og Spartak Moskva i mellomspillet. London-klubben har satt seg store mål.

- Målet vårt er å vinne Champions League. Vi skal gjøre vårt beste, men det blir ikke lett. Det er aldri lett på dette nivået, men vi har et godt lag. Sist vi spilte mot Spartak tapte vi 8-4 sammenlagt så vi har noe å bevise, sier Arsenals vise-styreformann David Dein.

Her er den komplette trekningen i Champions League:

Gruppe A: Valenica (Spania), Sturm Graz (Østerrike), Manchester U. (England), Panathinaikos (Hellas).

Gruppe B: Milan (Italia), Deportivo La Coruna (Spania), Paris Saint Germain (Frankrike), Galatasaray (Tyrkia).

Gruppe C: Bayern München (Tyskland), Arsenal (England), Spartak Moskva (Russland), Lyon (Frankrike).

Gruppe D: Real Madrid (Spania), Anderlecht (Belgia), Lazio (Italia), Leeds (England).

  • Gruppe A og B spiller de første kampene tirsdag 21. november. Gruppe C og D åpner onsdag 22. november.

    (Dagbladet.no)

<B>SAMMEN OG MOT:</B> John Carew og Ole Gunnar Solskjær spiller sammen på landslaget, men møtes på forskjellige lag i Champions League.