Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær nekter å rivalisere

- Ser ikke på lagkamerater som konkurrenter.

(Dagbladet.no): I slutten av mars signerte Ole Gunnar Solskjær (33) en ny toårsavtale med Manchester United. Solskjær selv er ivrig på å gjengjelde klubbens store tillit til ham - men stresser ikke med å kjempe seg til en plass på laget.

- Jeg ser ikke på lagkamerater som konkurrenter, sier Solskjær til Manchester Evening News.

- Jeg føler alltid at vi er på samme lag. Hvis mitt bidrag er å spille noen minutter, er det rollen min. Hvis jeg er på benken for å støtte de andre, er det rollen min. Hvis jeg bare er med i troppen, er det rollen min, insisterer han.

Drømmer om Rooney

Samtidig tror Solskjær at mye kan forandre seg i løpet av sommerens fotball-VM i Tyskland - der 12 av lagkameratene hans kommer til å spille for sine respektive landslag.

- Jeg håper å få en god oppkjøring, for etter et VM vet man aldri hvilke forandringer manageren gjør på laget og hvem som kommer til å spille. Jeg vil være i toppform når sesongen starter og forhåpentligvis starte noen kamper, sier Solskjær.

Da kan han kanskje få oppfylt en av de få tingene han føler han har ugjort på Old Trafford: Å spille ved siden av Wayne Rooney.

- Wayne er en fantastisk spiss. Han er entusiastisk, rask og sterk. Han har alt en fotballspiller kan ønske seg. Jeg håper virkelig han kommer seg til VM, så hardt som han jobber, sier Solskjær.

HÅPER PÅ SPILLETID: Ole Gunnar Solskjær tror mye kan skje i United etter sommerens fotball-VM. Han håper å få noen starter - men ser ikke på lagkameratene som noen konkurrenter. Foto: REUTERS
HÅPER PÅ SPILLETID: Ole Gunnar Solskjær tror mye kan skje i United etter sommerens fotball-VM. Han håper å få noen starter - men ser ikke på lagkameratene som noen konkurrenter. Foto: REUTERS Vis mer

Solskjær sier samtidig til avisa at han ser på seg selv mer som et alternativ på høyre kant enn på spissplassen.

På Asia-tur

I uka som var nordmannen også på sitt første oppdrag som United-ambassadør, da han torsdag åpnet Uniteds sommer-fotballskole i Hong Kong.

- Hver gang jeg har spilt i Asia, har jeg alltid blitt forbløffet over kunnskapen og entusiasmen fansen har for Premier League, sa Solskjær på Asia-turen.

- Jeg elsker fotball og håper å alltid være involvert i fotballen - som trener eller ambassadør, bare det er forbundet med United.

Solskjær nekter å rivalisere
<B>POPULÆR:</B> Det ble hysteriske tilstander da Ole Gunnar Solskjær torsdag gjestet Uniteds fotballskole i Hong Kong.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media