Solskjær nektes thai-mat

Manchester United-manager Alex Ferguson nekter Ole Gunnar Solskjær og resten av laget å spise lokal mat under oppholdet i Bangkok.

I morgen ankommer Manchester United Thailand for den siste av tre kamper på Asia-turneen søndag. Klubben har med seg en egen meny - med bare engelsk mat.

- Thai-maten er for sterk og tøff for dem. De er redd for diaré, sier manager Chalong Anunyaphisit på Radisson SAS-hotellet til AP.

Dermed blir det ingen rå papayasalat, sursøt rekesuppe eller Beckham-noodles på Solskjær og de andre United-spillerne.

- Kostholdseksperten deres kom hit for to uker siden og strøk vekk hele thai-menyen. Alle spillerne skal ha sin gamle engelske meny, som er fattig på fett og kolesterol, sier Chalong.

Engelsk mat betyr i dette tilfellet bakte bønner, skummet melk og ketsjup, alt hentet direkte fra Storbritannia.

Kokken på hotellet, Somsak Rathongkam, forteller også at manager Alex Ferguson har nedlagt forbud mot å bruke hvitløk i måltidene.

- Forespørselen fra United er veldig spesiell. Vi vet ikke hvorfor de ber om det, for det har ingenting med helse å gjøre, sier kokken.

Når Solskjær og gutta kommer i morgen får de spesialbehandling på hotellet, som har inngravert alle navnene til gutta på romdørene i 19. og 21. etasje.

I David Beckhams etasje vil det i tillegg oppholde seg ti livvakter. United-stjernen har fra før fire livvakter med seg i Asia, mens de andre spillerne bare har to.

(Dagbladet.no)

PASSES PÅ: Det vil oppholde seg ti livvakter i David Beckhams etasje under Bangkok-oppholdet. Foto: SCANPIX