Solskjær og Berg på benken?

CARDIFF (DAGBLADET.NO): Etter at landslaget i ettermiddag hadde sin siste treningsøkt i Cardiff, ser det ut som om Ole Gunnar Solskjær og Henning Berg starter på benken mot Wales i morgen.

På dagens landslagstrening ble det fokusert mye på cornere, siden landslagets assistentrener Harald Aabrekk ikke har vært fornøyd med effektiviteten på de norske cornerne i de siste kampene. Henning Berg var lite involvert på døballtreningene, og mye tyder på at Ronny Johnsen går inn i stedet for Henning Berg i forsvaret.

- Jeg vet ikke om jeg spiller, det er for tidlig å si. I første del av treningen spilte vi mye med to lag mot hverandre. Men jeg vet ikke om jeg spiller, gjentar Johnsen.

Ole Gunnar Solskjær og Bent Skammelsrud byttet på å slå cornerne, men trolig må Ole Gunnar Solskjær innfinne seg med å starte på benken. Nils Johan Semb kommer mest sannsynlig til å spille 4-5-1 med Tore André Flo som ensom spiss mot Wales.

- 4-5-1 er et trygt valg og et system spillerne kjenner godt, sier Semb.

Utfra dagens trening kan det se ut som om Norge stiller med dette laget i morgen:

Frode Olsen - Basma, Ronny Johnsen, Erik Hoftun, Stig Inge Bjørnebye - Steffen Iversen, Erik Mykkland, Bent Skammelsrud, Øvind Leonardsen, Roar Strand - Tore André Flo.