Solskjær og Johnsen fra start

Ole Gunnar Solskjær og Ronny Johnsen er tilbake fra start i ligacupkampen mot Sunderland i kveld. Samtidig oppjusterer United årets mål: - Glem trippelen, vi skal vinne fire trofeer, sier Phil Neville.

Neville er kaptein på Uniteds B-lag som går på banen i 4. rundekampen på Stadium of Light i kveld. 23-åringen er den yngste kapteinen i klubben siden Paul Ince.

- Ligacupen er ikke prioritert høyest, men vi skal levere en god forestilling, som mot Watford. Jeg er sikker på at alle gutta er desperate etter å vinne cupen, og det er manageren også, sier Neville til Manchester Evening News.

Mot Watford i siste runde scoret Solskjær to mål. Han var tilbake som reserve lørdag, og er helt frisk fra ankelskaden som satt han ut av spill i to uker.

Også Ronny Johnsen får sjansen blant unggutta. Den norske stopperen kom tilbake fra skade tidligere, mens så veien til laget sperret av Wes Brown.

Johnsen, Solskjær, Neville og keeper Raimond van der Gouw er de eneste førstelagsaktuelle spillerne som er med i kveld. Med seg får de talenter og reservespillere som Luke Chadwick, Jonathan Greening, Quinton Fortune, Ronnie Wallwork, Michael Clegg, John O'Shea og Michael Clegg.

Ligacupen er manager Alex Fergusons lekestue for talentene. Fra før har United et uttalt mål om seier i både Premier League, FA-cup og Champions League.

- Styrken i stallen vår gjør at vi kan vinne hver eneste turnering vi er med i. Det er nytt for oss, sier Neville.

(Dagbladet.no)