Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær og United kommer til Oslo

Det bekrefter Manchester United.

TIL OSLO: Solskjær og United kommer til Oslo for å møte Kristiansund i juli. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TIL OSLO: Solskjær og United kommer til Oslo for å møte Kristiansund i juli. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær kommer til Oslo der de møter Kristiansund 30. juli. Dagen etterpå møter damelaget til United Vålerenga.

Naturligvis er nordmannen en viktig figur i disse oppgjørene, med tanke på hans tilknytning til hjembyen Kristiansund og Manchester United.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi spiller en kamp mot Kristiansund BK, som er fra min hjemby. Vi har en stor fanskare i Skandinavia og det er fint at jeg kan møte United-supportere uansett hvor jeg går i Norge, sier Solskjær.

- Det er en glede at vi spiller mot Oles lag fra hjembyen hans, og vi er sikker på at det blir bra støtte til denne kampen, sier Uniteds direktør Ed Woodward på klubbens hjemmeside.

Kampene vil være en del av klubbens oppkjøring inn mot neste Premier League-sesong.

- Klubben har alltid hatt en bra fanskare i Norge, med våre skandinaviske supportere som er blant de største og mest aktive gruppene, sier Woodward.

Vålerengas damelag skal altså møte United sitt, som er relativt ferske som lag. Dette kommer til å skje på Intility Arena.

- Dette vil også bli en strålende mulighet for damelaget med Casey og hennes lag til å forberede seg på opprykk for den kommende sesongen, sier Woodward.

- Det er veldig spennende og kult. Det er satset veldig mye på å lage en storkamp og slå rekorder på publikumssiden, sier Vålerengas sportslige leder Eli Landsem til Dagbladet.

Kristiansunds trener Christian Michelsen legger ikke skjul på at han og hans gutter gleder seg til kamp i sommer.

– Det kommer til å være tidenes «boost». Mange av de guttene lever og ånder for Premier League. De følger med hele tiden og er med på Premier League Fantasy. Jeg tror de gleder seg sinnssykt, men når de får reflektert at de skal spille mot den gjengen, tror jeg ikke de bare gleder seg, sier Michelsen til TV 2.

Billetter til kampen mellom Vålerenga og Manchester Uniteds damelag kan kjøpes fra 24. mai, altså i morgen.

Billetter til kampen mellom Kristiansund og Manchester Uniteds herrelag kan kjøpes mandag 27. mai.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!