Solskjær om Pogba-ryktene: - Det er et av problemene

Ole Gunnar Solskjær møtte pressen før møtet med Wolves.

POGBA BLIR: Ole Gunnar Solskjær sier at Paul Pogba trives i klubben. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB Scanpix
POGBA BLIR: Ole Gunnar Solskjær sier at Paul Pogba trives i klubben. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB ScanpixVis mer

Wolverhampton - Manchester United tirsdag 20.45.

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United møter Wolverhampton i Premier League allerede i morgen kveld, laget som slo de røde ut av FA-cupen etter 2-1-seieren på samme bane for snaut to uker siden.

- Wolves er et tøft lag å spille mot. Vi er klare. Vi trenger de tre poengene for å fortsette å utfordre, sier Solskjær, som svarer følgende på om de har lært noe av tapet sist:

- Ganske mye, og det må vi selvfølgelig mot et så godt lag som de er. Vi leverte ikke det vi er i stand til og fikk resultatet vi fortjente. Sist spilte vi ikke god nok mot dem, tempoet var ikke godt nok, sier Solskjær om Wolves.

SOLSKJÆR-FEBER: Selv om Manchester United og Ole Gunnar Solskjær spilte sin beste kamp mot Watford, er det ingen tvil om hvem som er hetest i byen akkurat nå. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

- Pogba trives her

Paul Pogba har blitt sterkt linket til Real Madrid de siste ukene, og franskmannen har selv uttalt seg om saken. Solskjær fikk spørsmål om ryktene på treningsanlegget Carrington.

- Paul trives her, han spiller bra. Det var snakk i landslagspausen. Et av problemene er at spillerne alltid er tilgjengelige for pressen. Han snakket ikke om seg selv, han sa at alle ville likt å spille for Real Madrid. Han er fornøyd her, sier Solskjær til Sky Sports.

Solskjær utdypte dette på pressekonferansen.

- Jeg liker ikke å snakke om andre lags spillere, men det er utfordringen i landslagspauser. Spillerne er hele tiden tilgjengelige og det er et annet miljø, det er mer generell prat. Paul er en veldig snill og høflig mann som da svarer på et generalt spørsmål om Zidane, som er et ikon i Frankrike, en fantastisk manager som var en fantastisk spiller, jeg spilte mot ham selv. Paul er høflig, han trives her og kommer til å spille en stor rolle her. Jeg har sagt jeg vil bygge laget rundt ham, og det har ikke endret seg i det hele tatt, sier Solskjær.

Under landslagspausen fikk Pogba spørsmål om han kunne tenke seg å spille for det spanske hovedstadslaget, og svaret satte fyr på spekulasjonene.

- Jeg har alltid sagt at Real Madrid er en drøm for alle fotballspillere. Det er en av de største fotballklubbene i verden, sa Pogba ifølge Goal.

Lindelöf tilbake

Midstopper Victor Lindelöf var ikke i troppen mot Watford lørdag. Svensken har tidligere uttalt at han mottok trusler i kjølvannet av at han trakk seg fra to landskamper i forbindelse med en fødsel.

- Vi følte at det var bedre at Victor ikke spilte denne kampen, for han har hatt noen ting å ordne opp i. Det er ikke noen problemer, han vil komme tilbake, sa Solskjær etter kampen.

I dag bekrefter Solskjær at Lindelöf er klar igjen mot Wolverhampton.

- Victor har hatt noen gode dager med trening så han vil være klar, sier Solskjær til Manchester Uniteds offisielle app.

Anthony Martial rekker også kampen, mens Eric Bailly, Antonio Valencia, Alexis Sanchez og Matteo Darmian fortsatt er ute.

Som vanlig var pressekonferansen med Ole Gunnar Solskjær forbeholdt rettighetshavere.