Solskjær om sønnen: - Har hatt tøffe år

Kristiansund-spiller Noah Solskjær (19) kan komme til å spille mot pappa Ole Gunnar Solskjær (46) i kveld. Blomstrer etter motgang.

SE TV: Ole Gunnar Solskjærs sønn, Noah, er med i troppen til Kristiansund når de skal møte Manchester United til kamp i Oslo på tirsdag. Reporter: Fredrik Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Kristiansund - Man. United, kl. 19.00 på TV 2

Så har dagen kommet for alle med hjerte i Manchester United. Klokka 19.00 spiller den engelske giganten treningskamp mot Kristiansund på Ullevaal stadion.

Ikke bare er det den største kampen på norsk jord i år med tanke på publikum og omsetning. Det kan også bli et sensasjonelt møte i familien Solskjær.

Noah Solskjær spiller vanligvis på G18-laget til Kristiansund. Men han er med i A-lagstroppen som skal møte United. I teorien kan han senke laget til sin egen far på nasjonalarenaen!

Dagbladet intervjuet Solskjær på Ullevaal i går. Om møtet med sønnen sier han:

- Jeg synes det er kjempeartig for gutten at han får sånne opplevelser. Han har hatt noen tøffe år i fotball med operasjon og litt motgang, og så har jeg sett at han har blomstret litt etter hvert. Han har fått være med og trene med A-laget, og det synes jeg er kjempeartig. Hvis han eventuelt kommer innpå, får jeg kontre med å sette innpå noen gode spillere selv, sier Solskjær og smiler.

På hjemmesida til Kristiansund går det fram at Noah Solskjær er 190 centimeter høy og veier 82 kilo. Han er midtbanespiller. Da NRK møtte ham for noen dager siden, var han klar på at han gledet seg til kampen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer