Solskjær om stjerna: - Alltid spekulasjoner

Det har kommet rapporter om at Donny van de Beek er misfornøyd.

SVARER PÅ RYKTENE: Ole Gunnar Solskjær svarte på ryktene om at Donny van de Beek vil bort fra klubben. Video: Rødt Kort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær møtte onsdag pressen før returoppgjøret mot AC Milan i Europa League torsdag.

Dagbladet spurte blant annet Solskjær om Paul Pogba og Donny van de Beek er tilgjengelige til kampen (begge er i troppen), og ryktene i engelske medier om at van de Beek er misfornøyd i Manchester United.

- Det er alltid spekulasjoner her, sier Solskjær til Dagbladet og fortsetter:

- Vi undersøker dem. De har vært med på trening og la oss se i morgen om de får en reaksjon eller ikke. De trente i går, de trente i dag og forhåpentligvis får de ikke noen reaksjoner.

- Donny er veldig fokusert og har jobbet veldig hardt for å komme tilbake til sesongavslutningen. Så det er fokuset vårt, sier Solskjær videre.

Nederlenderen står med 313 minutter i Premier League denne sesongen. Totalt har han fått 1053 minutter i alle turneringer.

Solskjær innrømmet i januar at van de Beek ikke er fornøyd med tingenes tilstand i klubben.

- Jeg vil ikke si at Donny er glad. Selvfølgelig ønsker han å spille mer, men han gjør jobben på riktig måte. Vi gjør det bra og har spillere som spiller veldig bra i hans posisjon, uttalte Solskjær ifølge Goal.

AC Milan - Manchester United spilles 21.00. Det første oppgjøret endte 1-1.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer