Solskjær ønsker å spille til 2012

Ole Gunnar Solskjær vil spille for Manchester United i mange år til - og så gå over til en jobb i støtteapparatet.

I 1999 fikk Ole Gunnar Solskjær evig legendestatus da han sikret klubbens hittil eneste Champions League-trofé.

Nå er den skadeutsatte nordmannen i ferd med å fornye kontrakten med Manchester United.

-  Jeg kan bekrefte at jeg har hatt samtaler og møter med David Gill hvor vi har diskutert Oles framtid - både som spiller, og det som skjer etter karriereslutt, sier rådgiver Jim Solbakken.

Ønsker å bli

Innhold og detaljer i forhandlingene ønsker han imidlertid ikke å gå inn på.

-  Vi ønsker å beholde Ole i klubben, og håper å avklare dette, sier klubbdirektør David Gill til manutd.com.

Solskjær scoret sitt siste av 115 mål for United mot Panathinaikos i september 2003. I samme kamp begynte skademarerittet som har gitt ham minimalt med spilletid de siste sesongene. Nå er han igjen skadet, og får neppe flere innhopp for førstelaget før eventuelt til sommeren.

De fleste rapporter fra England tyder på at Solskjær ender med en skreddersydd kontrakt.

Se på Sheringham

Mange har spådd at den skadeutsatte 33-åringen nærmer seg karriereslutt. Og selv om Uniteds filosofi har vært å tilby de eldste spillerne korttidskontrakter, ser ikke Solskjær enden på sin karriere enda.

-  Ole Gunnar ønsker å bli fullstendig skadefri, og deretter spille i fem-seks år til før han eventuelt går over i en annen rolle i klubben. Det skal absolutt være mulig - bare se på Teddy Sheringham, sier Jim Solbakken.

Sheringham scoret utlikningsmålet i 1999 bare sekunder før Solskjær avgjorde. Om ei drøy uke fyller han 40, og lager fortsatt mål på toppnivå - nå for West Ham.