Solskjær ønsker seg fotball til jul

Nytt håp.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær øyner håp om spill for Manchester United igjen.

Comebacket til 32-åringen er blitt utsatt to ganger, men nå håper United-spissen at han kan være tilbake rundt juletider.

- Jeg har lært av erfaring å ikke sette en dato for når jeg kommer tilbake, men jeg håper å spille for førstelaget rundt jul. Da må jeg selvsagt være i full trening lenge før det, sier Solskjær til Manchester Uniteds eget magasin.

Solskjær er ennå ikke 100 prosent restituert etter kneskaden han pådro seg for to år siden. Han ble operert i august i fjor, men fikk en ny rift i kneet i høst.

- Jeg tar bare én dag av gangen. Den ene dagen føles det litt sårt, men den neste føles det helt fint igjen. Du må bare ta det som det kommer egentlig, sier nordmannen.

Solskjærs siste opptreden i den røde trøya kom i FA-cupfinalen i 2004. Han lengter etter å ta på seg drakta med 20-tallet på nytt.

Så stor er lengselen at han drømmer om det.

- Det betyr alt for meg å trekke på meg den røde trøya igjen. Det er alt som teller for meg. Jeg har sett meg selv spille mange netter, men så har jeg våknet, sier han.

SISTE KAMP: Ole Gunnar Solskjær ønsker å spille A-lagskamper for United rundt juletider. På bildet feirer han FA-cuptittlen i 2004. Foto. Scanpix/Ap
SISTE KAMP: Ole Gunnar Solskjær ønsker å spille A-lagskamper for United rundt juletider. På bildet feirer han FA-cuptittlen i 2004. Foto. Scanpix/Ap Vis mer