Solskjær opereres for brudd

Ute i opptil to måneder.

(Dagbladet.no): De var som Manchester United fryktet. I formiddag bekrefter klubbens medisinske apparat at Ole Gunnar Solskjær brakk kinnbeinet i en reservelagskamp i går.

Klubben melder på sin hjemmeside at 33-åringen blir satt ut av spill i opptil åtte uker. Det betyr at han neppe spiller igjen denne sesongen.

- Ole skal opereres for å sette bruddet på kinnbeinet hans på plass. Mest sannsynlig er han ute i mellom seks til åtte uker, sier en United-talsmann.

Solskjær ble sendt rett på sykehus i går kveld, etter en duell med Middlesbrough-stopper Ugo Ehiogu. Nordmannen ble hjulpet av banen etter bare sju minutter, og han var omtåket og med hovent ansikt.

På sykehuset fikk legene bekreftet at kinnbeinet var røket. Det er nok en smell for Solskjær som trolig var nær et nytt comeback på Uniteds A-lag.

Etter halvannet år med knetrøbbel var Solskjær tilbake i kamp for reservene i slutten av november. Han fikk et innhopp i ligaen i romjula, og spilte så to FA-cupkamper fra start i januar.

Så fikk han en strekk i låret, og nordmannen var i ferd med å matches for fullt for B-laget da han på nytt var uheldig i går kveld.

Solskjær har bare kontrakt med United ut sesongen. At han ikke får vist seg fram i den røde trøya i vår styrker ikke sjansene hans for å få en ny avtale.

FORFULGT AV SKADER: Ole Gunnar Solskjær pådro seg brudd i ansiktet i går, og kan neppe benyttes av United-manager Alex Ferguson før neste sesong. Hvis nordmannen fortsatt er på Old Trafford. Foto: Scanpix/Reuters
FORFULGT AV SKADER: Ole Gunnar Solskjær pådro seg brudd i ansiktet i går, og kan neppe benyttes av United-manager Alex Ferguson før neste sesong. Hvis nordmannen fortsatt er på Old Trafford. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

• Din kommentar: Er Solskjær forfulgt av uflaks?