<strong>MØTTE PRESSEN:</strong> Ole Gunnar Solskjær. Foto: Ben STANSALL / AFP / NTB Scanpix
MØTTE PRESSEN: Ole Gunnar Solskjær. Foto: Ben STANSALL / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Solskjær overrasket pressen

Nordmannen grytidlig ute på pressekonferansen etter seieren over Leicester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Leicester - Manchester United 0-1

LEICESTER (Dagbladet): Det tok ikke mange minuttene fra kampen mot Leicester var ferdig, til Ole Gunnar Solskjær (45) satte seg på podiet på pressekonferansen.

Da var det bare noen få journalister på plass i rommet, mens de øvrige kom halsende etter og noen ble stående i døråpningen.

EN FAVORITT: I forkant av Manchester Uniteds kamp mot Leicester var United-supporterne Dagbladet snakket med enig om én ting: At Ole Gunnar Solskjær bør få beholde jobben som manager. Video: Christian Monge Hugsted / Dagbladet Vis mer

- Sorry, TV var ikke klare engang, sier Manchester Uniteds pressetalskvinne Karen Shotbolt og ler, mens Ole Gunnar Solskjær benyttet muligheten til å hente seg noe å drikke.

Pressekonferansen gikk likevel sin gang, til stor overraskelse fra flere journalister og reportere, som kom for seint etter trolig å ha levert kamprapporter.

- Takk. Jeg må gå! sier Solskjær etter den fem minutter lange seansen.

Kampfakta:

Leicester – Manchester U. 0-1 (0-1)

Mål: 0-1 Marcus Rashford (9).

32.148 tilskuere.

Seiersrekke

Solskjær ledet Manchester United til sin femte strake seier på bortebane i alle turneringer. Det har ikke skjedd siden Sir Alex Ferguson ledet de røde (oktober 2012).

- Det viser at vi har kvalitet, så jeg må si at jeg nyter å jobbe med dem. Det er en gruppe som ønsker å forbedre seg, som ønsker å bli bedre. Vi var ikke fornøyde i andre omgang, jeg tror ikke de er veldig fornøyde med forestillingen. De vet at vi kan gjøre det bedre, og det er bra, sier Solskjær til Dagbladet og fortsetter:

- Vi har noen ting å jobbe med og jeg tror vi vil se forbedringer de neste ukene, for det blir en tøff og samtidig fin februar, sier Solskjær, vel vitende om at klubber som PSG, Chelsea og Liverpool venter på motsatt banehalvdel denne måneden.

- Magnet på hodet

På spørsmål om han hadde hjertet i halsen mot slutten av kampen da Leicester skapte noen skumle muligheter, svarer nordmannen:

- Det er det selvfølgelig mot slutten, når du bare leder 1-0. Alt kan skje i den boksen og jeg tror Harry Maguire har en magnet på hodet, for den lander alltid på ham. Han er en fantastisk spiller i boksen. Vi visste at vi måtte forsvare oss mot ham. Men guttene våre blokkerte, de gikk i duellene. Det var en fantastisk forestilling og de kjempet for hverandre.

De røde holdt endelig nullen igjen etter noen kamper med billige baklengsmål, som 2-2 mot Burnley på Old Trafford sist.

- Det er første gang på en stund hvor vi ikke slipper inn. Det var veldig viktig for oss, for når du har spillere som Rashford, Pogba og Martial, Sanchez og alle de raske på topp, har du en stor mulighet til å vinne kampen. Det er grunnlaget for en solid defensiv forestilling. Og keeperen selvsagt, han gjorde to fantastiske redninger i dag, han holdt oss inne i det, sier Solskjær.

- Det er fantastisk å holde nullen og de spilte bra mot Arsenal sammen. De startet litt slurvete, men det vet Eric, men de hevet seg, sier Solskjær om stopperne Bailly og Lindelöf.

- Best i verden

Etter kampen takket Solskjær og spillerne de tilreisende supporterne, som holdt det gående gjennom hele kampen på King Power med sanger og generell god stemning, som da Solskjær-sangen runget ut like etter scoringen.

Nok en gang fridde 45-åringen til supporterne.

- De må vite at de gjør en god jobb for laget også, det er fantastisk å høre dem. Supporterne våre har alltid vært de beste i verden, så de fortjener å reise hjem etter at jeg, spillerne og støtteapparatet har takket dem for det, sier Solskjær.

- Det er fantastisk selvfølgelig. Når har vi en mulighet til å klatre på tabellen. Det er viktig å legge press på de andre topp 4-lagene, sier Solskjær.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer