Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær på desperat spissjakt i siste liten

- Det kan være én eller to før klokka 23.

 HANDLETUR:  Det florerer om Solskjær-rykter i timene før overgangsvinduet stenger. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
HANDLETUR: Det florerer om Solskjær-rykter i timene før overgangsvinduet stenger. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): : Ole Gunnar Solskjær startet pressekonferansen foran morgendagens kamp med Norwich med å forklare at han er ferdig med å handle spillere, og kommer ikke til å kjøpe flere i løpet av dagen i dag.

Men etter å ha brukt mesteparten av pressekonferansen i formiddag til å si at han var ferdig med å handle, tok han en u-sving ifølge Wales Online.

- Det kan være en eller to før klokka 23, noe kan skje som er for godt til å avslå, men vi vil ikke si noe om navn eller antall nå, sier Solskjær.

Spissjakt
Og skal vi tro ryktetrollet (Vi gir oss selv lov til det på Deadline Day) er nordmannen på desperat spissjakt.

I de siste timene er Leeds-spiss Ross McCormack, United-spiss Federico Macheda og Nantes-spiss Filip Djorjevic alle blitt linket til Cardiff.

Så kanskje det er u-svingen Solskjær snakket om tidligere.

Skeptisk Tv2-kommentator Kasper Wikestad går på lufta med Deadline Day klokka sju i kveld. Han er usikker på om det er noe i alle ryktene.

- Dette er typisk Deadline Day. Solskjær var kryptisk på pressekonferansen, men jeg tror han er ferdighandlet, sier Wikestad til Dagbladet.

Wikestad mener likevel det ikke er utenkelig at noe skjer i løpet av kveldstimene.

- Jeg husker Ståle Solbakken fortalte meg at selv om han var sikker på at det ikke kom noen nye spillere inn, tok han med seg støtteapparatet til stadion, bare sånn i tilfelle, forklarer eksperten.

••Hva tror du - kommer det en ny spiss til Cardiff i kveld?

Hele Norges coronakart