Solskjær på vei tilbake etter lårskade

Kan spille B-kamp i kveld.

(Dagbladet.no): Så kommer forklaringen på hvorfor Ole Gunnar Solskjær verken har vært på banen eller benken de tre siste ukene: 32-åringen har slitt med en skade på baksiden av låret.

- Jeg har trent de siste dagene. Lårskaden er en av de tingene som kan skje når du har vært ute en stund, sier Solskjær.

Nordmannen forteller til Uniteds egen TV-kanal at han planlegger å spille kveldens reservelagskamp mot Aston Villa.

- Etter et par uker tilbake hos fysioterapeutene er jeg klar for å komme på banen igjen. Kneet mitt holder bra, det fungerer som det skal. Jeg er veldig fornøyd, sier Solskjær.

Kristiansunderen var ute i halvannet år med en alvorlig kneskade, og gjorde sitt comeback i en B-kamp 5. desember. Siden har han bare spilt to kamper fra start for Uniteds A-lag, begge i Fa-cupen.

I ligaen har Solskjær bare fått ett innhopp, sju minutter mot Birmingham i romjula.

På grunn av lårproblemene tror spissveteranen det drøyer før han kan spille for A-laget.

- Jeg tror jeg trenger et par reservelagskamper før jeg kan komme tilbake på førstelaget, sier Solskjær.

LÅRSKADD I ALL HEMMELIGHET: Ikke engang lokalavisa Manchester Evening News visste om Solskjærs skade da Dagbladet.no forhørte seg tidligere i uka. Nordmannen fortalte selv om lårproblemene på Uniteds TV-kanal. Foto: Scanpix/Ap
LÅRSKADD I ALL HEMMELIGHET: Ikke engang lokalavisa Manchester Evening News visste om Solskjærs skade da Dagbladet.no forhørte seg tidligere i uka. Nordmannen fortalte selv om lårproblemene på Uniteds TV-kanal. Foto: Scanpix/Ap Vis mer