ETTERFØLGER? Moldes manager Ole Gunnar Solskjær og Daniel Berg Hestad feiret gullet sammen i helga. Solskjær ser på Hestad som en potensiell Molde-trener i framtiden.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
ETTERFØLGER? Moldes manager Ole Gunnar Solskjær og Daniel Berg Hestad feiret gullet sammen i helga. Solskjær ser på Hestad som en potensiell Molde-trener i framtiden. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Solskjær peker ut Berg Hestad som mulig erstatter

- Ser ikke bort fra at han har jobben min en dag.

Etter at Ole Gunnar Solskjær tok sitt andre strake seriegull med Molde har ikke skryten latt vente på seg. Om han forlater klubben ønsker han å se Daniel Berg Hestad som sin erstatter.

- Planen er å fortsette i Molde til kontrakten min går ut. Men i fotball er det jo slik at man aldri kan vite, sa Molde-treneren til NRK.

Men om den tidligere Manchester United-spissen skulle signere en kontrakt med en annen klubb, er det helst Moldes midtbanespiller Daniel Berg Hestad han vil se i trenerrollen.

- Han har en trener i seg. Jeg ser ikke bort ifra at han har jobben min en dag. Han bryr seg om klubben og regionen, og har god fotballinnsikt. Han har kommet med innspill denne sesongens om vi i trenerapparatet har hørt på, sa Solskjær.

Berg Hestad er selv ikke sikker på om han ville passet som hovedtrener i Molde.

- Det skal litt til for å gå rett inn i rollen som Molde-manager fra å være spiller. Jeg trenger litt tid på meg, så jeg tror det blir vanskelig for meg å bli hovedtrener, sa 37-åringen, som ennå ikke har bestemt seg om han legger fotballskoene på hylla allerede i år eller om han tar én sesong til for blåtrøyene.

(NTB)