Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Solskjær presenteres ved lunsjtider

Melder walisisk presse.

BLIR NY SJEF: Ole Gunnar Solskjær så Cardiffs bortekamp mot Arsenal fra tribunen sammen med Cardiff-eier Vincent Tan (t.v) i går. Mye tyder på at Solskjær blir presentert som klubbens nye manager i dag. Foto: EPA / NTB Scanpix
BLIR NY SJEF: Ole Gunnar Solskjær så Cardiffs bortekamp mot Arsenal fra tribunen sammen med Cardiff-eier Vincent Tan (t.v) i går. Mye tyder på at Solskjær blir presentert som klubbens nye manager i dag. Foto: EPA / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ifølge Wales Online er det ventet at Cardiff vil presentere Ole Gunnar Solskjær som sin nye manager rundt lunsjtider i dag.

Solskjær satt ved siden av den eksentriske klubbeieren Vincent Tan på tribunen under Cardiffs 0-2-tap for Arsenal på Emirates Stadium i London, og det siste døgnet har det bare vært snakk om tid og sted for offentliggjøringen.

Får en kvart milliard Solskjær ville neppe vist seg i en slik offentlighet med Tan dersom ikke forhandlingene var bortimot i mål.

Etter kampen fikk Arsenal-manager Arsene Wenger flere spørsmål om Solskjær, og franskmannen tror at den tidligere Manchester United-spissen vil lykkes bra i Cardiff. Solskjær skal også være lovet 250 millioner kroner til å styrke spillerstallen nå i januarvinduet.

Ifølge Sky Sports skal Solskjær allerede ha en liste klar over hvilke spillere han ønsker seg i walesklubben. Blant annet skal Crystal Palace-spilleren Jonny Williams stå høyt på ønskelista over spillere han ønsker seg for å styrke laget han tar over for sparkede Malky Mackay.

Han skal også være ute etter en forsvarsspiller og en spiss til. I tillegg taler mye for at Solskjær også tar med seg Mats Møller Dæhli fra Molde.

Debuterer i FA-cupen? Cardiff ligger bare ett poeng over nedrykkstreken i Premier League, og er nødt til å styrke laget om andre halvdel av sesongen ikke skal bli en kamp om å unngå nedrykk.

Lørdag spiller Cardiff FA-cupkamp borte mot Newcastle, og i øyeblikket ser det ut til at det blir Solskjærs første test som Cardiff-manager.