LAGKAMERATER: Ole Gunnar Solskjær og Ronaldo spilte sammen for United i flere sesonger. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB SCANPIX
LAGKAMERATER: Ole Gunnar Solskjær og Ronaldo spilte sammen for United i flere sesonger. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB SCANPIXVis mer

Solskjær rangerer Ronaldo foran Messi

Tipper tre Ronaldo-mål mot United.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær sier han ville valgt Cristiano Ronaldo framfor Lionel Messi om han hadde muligheten til å signere én av dem.

I et intervju med den spanske avisen Marca forteller Solskjær om en stor fascinasjon for Real Madrids Cristiano Ronaldo, som i likhet med Solskjær selv har en fortid i Manchester United.

- Om jeg kunne signere én spiller, ville jeg signert Ronaldo. Ja, Messi er fantastisk, men jeg ville valgt Ronaldo, sier han til avisen.

Onsdag skal Real og Ronaldo møte Manchester United og Robin van Persie til åttedelsfinale i mesterligaen på Santiago Bernabéu. Kampen mellom de to spissene er bare én av flere store kamper innad i kampen.

VERDENS BESTE: Fotballfans verden rundt er uenige om hvem som er best av Ronaldo (t.v) og Leo Messi. Men det er Barca-spissen som tar de fleste kåringene. Foto;: EPA / JUAN CARLOS HIDALGO / NTB SCANPIX
VERDENS BESTE: Fotballfans verden rundt er uenige om hvem som er best av Ronaldo (t.v) og Leo Messi. Men det er Barca-spissen som tar de fleste kåringene. Foto;: EPA / JUAN CARLOS HIDALGO / NTB SCANPIX Vis mer

- Jeg er overbevist om at Ronaldo eller Van Persie vil bli helt avgjørende. Jeg vil at Manchester United skal vinne, men for første gang er jeg svært usikker på hva som kommer til å skje. Jeg håper på 4-3 og tre scoringer av Ronaldo, sier Solskjær.

Også duellen mellom Alex Ferguson og José Mourinho biter Solskjær seg merke i. Han tror den er ekstra spesiell, siden trenerne kjenner hverandre så godt. Mourinho har tidligere trent en av Uniteds største rivaler, Chelsea.

(NTB)