Solskjær raser: - Håper han ikke får se fotball igjen

Det var flere stygge episoder under thriller-kampen mellom Manchester United og Manchester City. Ole Gunnar Solskjær er rystet.

TRUFFET: Manchester Uniteds Fred ble truffet av en eller flere gjenstander kastet fra tribunen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester City - Manchester 1-2

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): Det var flere skandalescener som utspilte seg da misfornøyde City-supportere tok ut frustrasjonen på Manchester Uniteds spillere i 1-2-tapet mot de røde.

Flere tilskuere kastet lightere og andre ting mot Fred når midtbanespilleren skulle ta en corner. Han tok også telling og holdt seg til baksiden av nakken og hodet etterpå.

- Dette er stygge scener, sa Øyvind Alsaker i TV 2-boksen.

De som kastet gjenstander svarer med jubel når Fred satte seg på knærne. Han fikk heldigvis raskt fortsette kampen igjen, men det der så ikke pent ut på TV-bildene.

Rasistiske tilrop

Som om ikke det var nok, var det særlig én person som så ut til å lage apelyder mot Fred og andre United-spillere.

Det kommer også rapporter på at det ble ropt rasistiske ting fra tribunen. Marcus Rashford sier han ikke fikk det med seg i kampens hete.

- Nei, ikke under kampen. Men det kan skje. Det at det faktisk skjer er ikke godt nok, så det er en jobb å gjøre på det området. For oss handler det om fotballen og levere det beste på banen, sier Rashford etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer