Ole Gunnar Solskjær motvillig brukt av irsk spillselskap

Solskjær reagerer: - De kommer til å få store problemer med meg

Ole Gunnar Solskjær mener han er misbrukt av irsk spillselskap. Nå vil han sette sin advokat på saken.

REAGERER: Ole Gunnar Solskjær advarer det irske bettingselskapet som har brukt ham i en annonse. Foto: NTB Scanpix
REAGERER: Ole Gunnar Solskjær advarer det irske bettingselskapet som har brukt ham i en annonse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er NRK som viser fram bettingselskapet Paddy Powers annonse i den britiske avisen Evening Standard, hvor Ole Gunnar Solskjær motvillig er brukt med et bilde av ham selv og teksten «Theresa, time to try the norwegian model?»

Det liker nordmøringen svært dårlig.

- Det der skal jeg love deg blir sendt inn fra min advokat. At de kommer til å se på dette, er hundre prosent sikkert, sier Solskjær til NRK.

Manchester United-manageren, som har en avtale med Norsk Tipping, reagerer sterkt på at hans ansikt fronter det irske bettingselskapet.

- Er det noe jeg ikke skal ha noe å gjøre med, er det bettingselskap. De kommer til å få store problemer med meg, advarer han.

Solskjærs advokat, Erik Flågan i Stray Vyrje Advokatfirma, omtaler Paddy Powers bruk av Solskjær som «ulovlig» og «lovstridig» overfor statskanalen.

Den norske suksessmanageren krever at annonsen fjernes umiddelbart. Paddy Power ønsker ikke å kommentere saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer