Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær reagerte på linjedommeren

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United fikk en marerittstart mot Everton. Det kunne vært enda verre.

KAN SMILE: Ole Gunnar Solskjær kan smile etter at Everton fikk en scoring annullert for offside på overtid. Foto: REUTERS/Andrew Yates/NTB Scanpix
KAN SMILE: Ole Gunnar Solskjær kan smile etter at Everton fikk en scoring annullert for offside på overtid. Foto: REUTERS/Andrew Yates/NTB Scanpix Vis mer

Everton - Manchester United 1-1

LIVERPOOL (Dagbladet): Manchester United slapp med skrekken etter å ha havnet under tidlig mot Everton, som følge av David de Geas megabrøler da han skjøt ballen rett i beina på Dominic Calvert-Levin.

- Det er en merkelig følelse egentlig. Starten var den verst tenkelige. Du begynner kanskje å tenke, «here we go again», sier Solskjær, med 0-4-kampen fra forrige sesong friskt i minnet.

Og like etter sjokkstarten kunne Everton doblet ledelsen, da Dominic Calvert-Lewin var gjennom alene med de Gea - som vartet opp med en god redning.

- Særlig siden de hadde en sjanse like etterpå, som David skulle sluppet fordi det var to meter offside - og hvordan linjedommeren ikke så det, vet ikke jeg. Hadde de scoret på corneren etterpå, ville jeg vært ute på banen, sier Solskjær.

Begge fortjente poeng

På overtid kunne hjemmelaget tatt med seg alle tre poengene, hvis ikke det hadde vært for den annullerte scoringen til Calvert-Lewin.

- Reaksjonen etter det var fantastisk. Vi spilte veldig bra. Vi fikk målet vi fortjente, vi skapte sjanser. Vi spilte på deres halvdel, så sluttet vi å spille litt igjen like før pause. I andre omgang var de bedre enn oss. Jeg syns ikke noen av lagene ikke fortjent poeng i dag, sier Solskjær.

Dommer Chris Kavanagh mistet tidvis kontrollen på kampen og hadde flere tvilsomme avgjørelser på gressmatta.

- Vel, han hadde en vanskelig kamp. Det er ikke opp til meg å gi ham en karakter. Dommere har en vanskelig nok jobb som det er, sier Solskjær til Dagbladet, på spørsmål om hva han syns om dommeren.

Ancelotti utvist

Det er lett å miste kontrollen når det er så mye temperatur som det var på Goodison Park, noe Carlo Ancelotti fikk erfare da han ble utvist på overtid for protester på den annullerte scoringen.

- Du må holde deg rolig, du må ta deg sammen. Du vil sannsynligvis ikke se meg så mye opp og ned fra benken uansett, men jeg syns det var en god kamp, som engelsk fotball skal være, Premier League. Det var taklinger, dueller, uenighet og litt drama mot slutten. Jeg syns kampen var underholdende, sier Solskjær.

Etterpå meldte Sky Sports av Ancelotti var på dommerkontoret - trolig for å få en forklaring på hvorfor han ble utvist, noe han ikke fikk.

- Nei. Jeg spurte om en forklaring etter kampen. Det var en misforståelse på banen, han viste meg ut og etter det snakket jeg med ham i garderoben - rolig. Jeg vil holde denne samtalen privat. Nå skal han levere en rapport til FA (Det engelske fotballforbundet), sier Ancelotti.

Les mer om det Ancelotti sa her:

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!