Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær refses av den nye Cardiff-sjefen

Anklages for å være tankeløs.

STIKK: Ole Gunnar Solskjær kritiseres av den nye Cardiff-manageren Russell Slade. Slade mener nordmannen bommet på signeringene.
Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
STIKK: Ole Gunnar Solskjær kritiseres av den nye Cardiff-manageren Russell Slade. Slade mener nordmannen bommet på signeringene. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Cardiff-manager Russell Slade kommer med kritikk mot klubbens tidligere manager Ole Gunnar Solskjær i walisisk presse.

Solskjær anklages for å opptre tankeløst.

- Det har ikke vært nok tanker rundt spillerstallen her, sier Slade på en pressekonferanse ifølge Wales Online.

- Når du bygger et fotballag må du skape relasjoner. Det har de ikke klart her og det var ikke nok planlegging rundt spillerne som ble hentet til klubben. Absolutt ikke nok, sier Slade, som møtte pressen før kamp mot Reading i morgen kveld.

- Problemer Slade viser til at Cardiff besitter en spillerstall på 38 mann og mener Solskjær ikke hentet de rette spillertypene. Solskjær var ferdig i klubben 18. september.

- Det er stort potensial her, men det er problemer. Det har vært ting der vi måtte ta grep for å løse. Nå må vi bygge opp laget fra bunnen, jeg mener det er veldig viktig, sier Slade.

Slade hevder den største oppgaven hans som Cardiff-manager har vært å trimme spillerstallen.

Travelt overgangsvindu Spillere som Magnus Wolff Eikrem, Javi Guerra, Juan Cala og Guido Burgstaller har knapt fått spilletid.

Også Mats Møller Dæhli har ofte vært plassert på benken eller utenfor kamptroppen under den nye Cardiff-sjefen.

- Januar-vinduet blir veldig travelt for oss, sier Slade.

Cardiff er for øvrig nummer 12 i Championship, nivå to i England.

Cardiff - Reading spilles fredag klokka 20.45.

KRITISK: Cardiff-manager Russell Slade. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL
KRITISK: Cardiff-manager Russell Slade. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling