Manchester United møter Huddersfield søndag

Solskjær røper: - Mange agenter har tatt kontakt

Ole Gunnar Solskjær sier at mange spillere vil til Manchester United selv om klubben risikerer å havne utenfor Champions League.

STOR AGENTPÅGANG: Ole Gunnar Solskjær tror ikke Manchester United vil ha noe problem med å lokke til seg nye spillere til tross for en sesong uten Champions League. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB Scanpix
STOR AGENTPÅGANG: Ole Gunnar Solskjær tror ikke Manchester United vil ha noe problem med å lokke til seg nye spillere til tross for en sesong uten Champions League. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB ScanpixVis mer

MANCHESTER (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær møtte pressen fredag før den siste bortekampen denne sesongen.

De røde djevlene gjester Huddersfield søndag klokka 15.

- Det har vært en rar uke uten midtukekamp og pressekonferanse med dere, men det har vært ei uke vi trengte. Vi var skuffet etter resultatet mot Chelsea. Det var en mulighet som glapp. Vi trenger hjelp, men Arsenal, Chelsea og Tottenham har spilt i Europa, så du vet aldri, sier Solskjær om topp fire-kampen.

Avhengig av hjelp

Champions League-håpet henger i en tynn tråd for Solskjær og co. etter at de spilte 1-1 mot Chelsea.

Manchester United er mest sannsynlig avhengig av at Chelsea ikke vinner noen av sine kamper, samt at Arsenal ikke vinner begge, for å avslutte på fjerdeplass gitt at United vinner de to siste kampene.

En annen mulighet er at Tottenham taper begge sine resterende kamper, samt at Arsenal eller Chelsea havner bak på tabellen, men det er svært lite sannsynlig.

Solskjær tror de skal kunne lokke til seg store navn på overgangsmarkedet selv om de ikke får Champions League-spill neste sesong.

- Du vil bli overrasket over hvor mange agenter som har tatt kontakt. De har sagt at spillerne deres hadde elsket å være en del av Manchester United i framtida. Det er det som lokker: potensialet og størrelsen av lubben, og at vi skal tilbake til de gode dagene, sier Solskjær.

Beholder de Gea

Ikke overraskende ble Solskjær spurt om han vurderer å droppe David de Gea, som gjorde en ny keepertabbe mot Chelsea forrige seriekamp.

Den spanske sisteskansen har gjort tre tabber som har ledet til baklengsmål i løpet av de fire siste kampene.

Det er like mange tabber som han hadde i løpet av de 123 foregående kampene, viser tall fra Opta.

- Han spiller. Sergio var skadet i går, han trente ikke. Han vred kneet sitt. David har trent bra denne uka, sier Solskjær.

Nordmannen har tatt en prat med spanjolen, men ønsker ikke røpe hva som ble sagt dem to imellom.

- Jeg trenger ikke å si høyt hva vi har snakket om. Han er selvsikker og ønsker å vise seg fram, sier Solskjær.

Ineffektive foran mål

Heller ikke framover på banen har det blomstret. Juan Matas scoring mot Chelsea var Uniteds første på fem timer, og den første fra åpent spill på ni timer.

- Vi har ikke scoret nok, men sånt skjer. På begynnelsen da jeg kom inn var vi veldig effektive. David sto fram med gode redninger. Vi har jobbet med å skape sjanser og å score, sier Solskjær.

Anthony Martial fikk mye kritikk av fans da en video av ham begynte å sirkulere på sosiale medier etter Chelsea-kampen.

Videoen viser en Martial som tusler rundt mens lagkameratene varmer opp.

- Anthony har mål i seg, så det er opp til oss å komme framover på banen og gi ham det igjen. Jeg er sikker på at vi vil se han score mål i framtida, sier Solskjær.