Solskjær rystet legendene

Ole Gunnar Solskjær måtte selvfølgelig være i fokus i jubileumskampen.

SCORET: Ole Gunnar Solskjær scoret i jubileumskampen for Champions League-triumfen i 1999. Foto: Lindsey PARNABY / AFP / NTB Scanpix
SCORET: Ole Gunnar Solskjær scoret i jubileumskampen for Champions League-triumfen i 1999. Foto: Lindsey PARNABY / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Manchester United legender - Bayern München legender 5-0

«And Solskjaer has won it!» er en setning som United-fansen husker i evig tid. Setningen stammer naturligvis fra da Ole Gunnar Solskjær scoret på overtid i Champions League-finalen mot Bayern München i 1999.

Det målet ble scoret for nøyaktig 20 år siden i dag. Og passende nok scoret Solskjær i dag også da de feiret triumfen for 20 år siden. Nordmannen startet på benken, men han ble byttet innpå etter bare ett minutt på sidelinja.

United-manageren brukte ikke lang tid på å presentere seg, og han scoret etter bare tre minutter på banen. Det gjorde han etter gode kombinasjoner mellom ham, Blomquist og Dwight Yorke.

– Dette har Ole gjort hele livet. Han har bevegelsen og evnen til å være på rett sted til rett tid, sier den tidligere United-profilen Gary Pallister på indre bane for MUTV.

Beckham hylles

I ettermiddag møttes Manchester United- og Bayern München-legender for å feire United-triumfen på Camp Nou 26. mai 1999. Man kunne merke det var god stemning blant legendene, og stjerner som Paul Scholes, David Beckham, Peter Schmeichel og Gary Neville deltok for United.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer