Solskjær scoret da United vant

Ole Gunnar Solskjær scoret det andre målet da Manchester United tok seg til kvartfinale i ligacupen med 2-0 over Burnley tirsdag.

Diego Forlan er virkelig i støtet for tiden og sendte gjestene foran etter 35 minutter av en førsteomgang Solskjær så fra innbytterbenken. Ved pause kom nordmannen inn for Ruud van Nistelrooy, og han doblet ledelsen i det 65. minutt.

Solskjær slo til på et innlegg fra Luke Chadwick, og ballen føk inn i krysset fra kanten av 16-meteren.

Som vanlig når det gjelder ligacup, stilte United med et redusert lag. Likevel var det nok til å ta seg forbi Burnley, som yppet seg før pause.

Gareth Taylor hadde flere gode sjanser for hjemmelaget i første omgang, men han klarte ikke å overliste Roy Carroll i målet. Dermed kunne Forlan sende United foran med sitt femte mål på seks kamper. Uruguayaneren ble spilt gjennom av John O'Shea.

Solskjær skapte en kjempesjanse for Danny Pugh i det 58. minutt, men unggutten skjøt utenfor. Noen minutter senere viste nordmøringen hvordan det skal gjøres, og United er videre i turneringen klubben har vunnet bare en gang - helt tilbake i 1992.

Verre gikk det med Sunderland, som uten Tore André Flo på banen eller benken røk ut av cupen med 0-2-tap borte mot Sheffield United. Shaun Murphy og Wayne Allison scoret målene i løpet av tre minutter tidlig i 2. omgang.

Crystal Palace vant den tredje kampen som ble spilt tirsdag. Tommy Black scoret begge målene da Oldham ble slått 2-0. Palace spilte hele 2. omgang i undertall etter at Danny Granville ble utvist.

NTB