Solskjær scoret

Ole Gunnar Solskjær kom inn som innbytter og scoret det andre målet da Manchester United slo Tottenham 2-0. Også de øvrige tetlagene Arsenal og Liverpool vant. Les om Premier League på Dagbladet.no.

Ole Gunnar Solskjær kom på banen, scoret Manchester Uniteds andre mål og bekreftet dermed manges frykt: Serielederen er uslåelig, skriver NTB.

Hovedkonkurrent Arsenal vant også endelig en kamp igjen, men fortsatt leder United serien med åtte poeng. En mektig oppfølging av Nord-Irlands landslagssjef Sammy McIlroys hjertesukk fredag om at laget ødelegger interessen for engelsk fotball ettersom spenningen forsvinner så tidlig i sesongen. Laget er rett og slett for overlegent.

Og det var det også lørdag. Hjemme på Old Trafford var Manchester United dårlige verter og lot ikke gjestene fra Tottenham få låne ballen i første omgang. Den rullet fritt og fort på London-lagets halvdel, men det ble bare ett mål. Et av mange nydelige framspill fra Teddy Sheringham havnet hos Paul Scholes, som iskaldt manøvrerte seg fri på hjørnet av femmeteren og satte ballen hardt i nettet bak Neil Sullivan.

I andre omgang var man hyggelige nok til å la Tottenham få ha ballen litt, men gjestene var impotente foran mål, og i stedet gjorde Ole Gunnar Solskjær som han så ofte gjør: Gikk nærmest rett fra benken til scoringslisten. Tottenham rotet bort ballen på egen halvdel, Paul Scholes spilte den fram til Solskjær, og han rullet den lett under Sullivan og i mål seks minutter før slutt og ti minutter etter at han kom på banen, skriver NTB

Arsenal slet lenge hjemme mot svake Southampton, men fem minutter før slutt nikket Patrick Vieira inn kampens eneste mål etter hjørnespark. En etterlengtet triumf for laget som tapte fem av sju kamper i november.

Leicester krøp opp på tredje plass etter 3-1 over Leeds. Det var ingen drømmedebut for verdens dyreste forsvarsspiller Rio Ferdinand, skriver NTB. 240 millioner kroner kostet det Leeds å styrke forsvaret med Ferdinand. Så ble det tre baklengs.

Det ble det også for Charlton, som røk 3-0 for Liverpool. Dermed ligger Liverpool på fjerdeplass på tabellen, à poeng med Ipswich som tapte 1-0 for Derby.

<B>HARDE TAK: Ole Gunnar Solskjær i duell med Alton Thelwell.
<B>YEEEEEEEEEEES: Paul Scholes jubler etter at han dro seg fri inne foran mål og lagde det første målet for Manchester mot Tottenham.
<B>DENNIS MOT CLAUS: Arsenal vant også sin kamp i dag. Her er Dennis Bergkamp i kamp mot Claus Lundekvam, som nå spiller for Southampton.