Solskjær selger drømmevillaen i England

Pris: 50 millioner kroner.

 TIL SALGS:  Solskjærs villa i Manchester er lagt ut til salgs for 4,7 millioner pund. Faksimile: Rightmove
TIL SALGS: Solskjærs villa i Manchester er lagt ut til salgs for 4,7 millioner pund. Faksimile: RightmoveVis mer

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær var i forrige uke ferdig som manager i walisiske Cardiff - etter å kun ha vunnet fem av 25 kamper.

Nå selger 41-åringen drømmehuset utenfor Manchester. Huset med fem soverom og svømmebasseng i Nether Alderley i Cheshire ligger ute med en pris på 50 millioner kroner, viser prospektet.

Huset, som ligger en halvtimes tid unna Old Trafford, ligger i et område som er yndet for fotballspillere. David Beckham bodde her tidligere, og Alex Fergusons hus ligger bare minutter unna Solskjærs villa.

Det var Se og Hør som først meldte om salget.

Solskjær kjøpte eiendommen for 18 millioner kroner i 2007. Nordmannen vekket sinne hos lokalbefolkningen i Nether Alderley da han rev ned det 60 år gamle herskapshuset i stein som sto på tomta - for å sette opp den arkitekttegnede, og mer skandinavisk-inspirerte, drømmevillaen.

Etter mye frem og tilbake fikk Solskjær tommel opp fra det lokale bygningsrådet, og i 2009 var arbeidet med huset i full gang.

FERDIG: I forrige uke endte Solskjærs eventyr i Cardiff. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FERDIG: I forrige uke endte Solskjærs eventyr i Cardiff. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

I følge lokalavisa Macclesfield Express var planen å bygge et eco-vennlig hus, med naturlig isolasjon, solkraft og sparedusjer.

På tomta er det et hovedhus, og svømmebassenget er plassert i et eget hus i hagen, hvor det også er treningsstudio.

I 2010 kjøpte Ole Gunnar Solskjær og kona Silje en vakker villa nede ved sjøkanten i Kristiansund. Med et boareal på 364 kvadratmeter, og utendørs svømmebasseng, måtte den tidligere United-stjernen ut med 11,5 millioner kroner for perla i vannkanten.