Solskjær sendt til sykehus

United frykter brudd på kinnbein.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjærs ble i går kveld sendt på sykehus. 33-åringen fikk en smell på siden av hodet etter bare sju minutter av reservelagskampen borte mot Middlesbrough i Billingham.

Ifølge The Guardian måtte nordmannen hjelpes av banen etter en kollisjon i lufta med Boro-stopper Ugo Ehiogu.

Manchester Uniteds hjemmeside skriver at Solskjærs ansikt var hovent og at nordmannen virket forvirret etter duellen.

Solskjær ble straks sendt til undersøkelse på sykehus hjemme i Manchester, slik at leger kunne vurdere skaden. Hos Manchester United er det bekymring for at veteranen kan ha brukket kinnbeinet.

Solskjærs vei tilbake på A-laget til Manchester United har vært lang og tung. Han gjorde comeback på B-laget før jul, etter halvannet år på skadelista med en lei kneskade.

I januar sleit han med en strekkskade i låret, etter at han i romjula fikk sju minutter som innbytter i Premier League.

Kristiansunderen har den siste tida vært med i alle Uniteds reservelagskamper, med tanke på å bli fullt restituert for spill på høyeste nivå igjen.

Hvis Solskjær har brukket kinnbeinet er han trolig ute i seks uker. Det kan bli aktuelt for ham å bruke ansiktsmaske.

SKADD PÅ NYTT: Ole Gunnar Solskjær fikk en stygg smell i ansiktet i B-kamp i går kveld. Her i FA-cupkamp mot Burton. Foto: Scanpix/Ap
SKADD PÅ NYTT: Ole Gunnar Solskjær fikk en stygg smell i ansiktet i B-kamp i går kveld. Her i FA-cupkamp mot Burton. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Uniteds B-trener Rene Meulensteen fortvilte ikke bare over Solskjær i går. I løpet av kampens 35 første minutter måtte laget hans gjøre tre bytter, også Quinton Fortune og Gerard Pique måtte av banen med skader.

- Ole fikk en smell i ansiktet, så han har reist tilbake til Manchester for å sjekke det ut. Quinton fikk et spark på beinet, over kneet, og Gerard har mistet følelsen i beinet på da han ble stemplet, sier reservelagstreneren.