Solskjær senket Blackburn

Manchester (NTB-Jørn J. Fremstad): To ganger eksploderte Ole Gunnar Solskjær. Det var nok til å frata Blackburn alle håp om poeng mot serieleder Manchester United i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter fire kamper som innbytter var Solskjær endelig tilbake i førsteoppstillingen. Til tross for at han ble plassert i en noe uvant rolle på venstrekanten, brukte den scoringssugne kristiansunderen bare noen minutter på å vise seg fram da United vant 4-0.

På den andre siden av banen var Henning Berg stø som fjell mot gamle lagkamerater. Blackburns toppscorer Chris Sutton har terrorisert motstandernes forsvar denne sesongen. Mot Berg var den svære spissen sjanseløs, både i lufta og på bakken.

Sutton utvist

Til slutt ble Sutton så frustrert at han pådro seg sitt andre gule kort og ble sendt av banen. Med ti spillere de siste 33 minuttene ble oppgaven umulig for Tore Pedersen og lagkameratene.

Tabelltoer Blackburn hadde ikke tapt på fremmed gress før oppgjøret på Old Trafford. Allerede etter 18 minutter gjorde Solskjær livet surt for gjestene. 24-åringen spilte vegg med Teddy Sheringham, tok ned ballen på brystet og feide den i langhjørnet selv om han var presset av Jeff Kenna.

Sju minutter før pause hadde Sutton fått nok av Berg. Taklingen bakfra ga gult kort til Blackburn-spissen. Sju minutter ut i andre omgang slo Solskjær til igjen. Han startet helt riktig på Sheringhams gjennomspill og gjorde ingen feil alene med keeper Tim Flowers.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer