Solskjær senket Hammers

Ole Gunnar Solskjær ga Manchester United ledelsen 1-0 mot West Ham da klubben tok sin fjerde strake seier i den engelske toppserien.

West Ham ble til slutt slått 3-0, og Manchester United kryper stadig nærmere toppen av den engelske eliteserietabellen.

Ole Gunnar Solskjær headet et innlegg fra Gary Neville i mål etter et kvarters spill av lørdagens kamp. Det var Solskjærs femte seriemål for sesongen, og kristiansunderen har i det siste storspilt som vikar i rollen til David Beckham på lagets høyreside.

Veron-frispark i mål

Bare to minutter senere sørget argentinske Juan Sebastian Veron for at Alex Fergusons menn kunne gå til pause med en solid ledelse. Ruud van Nistelrooy, som scoret begge målene da United slo Deportivo La Coruna 2-0 i mesterligaen sist uke, ble felt utenfor 16-meteren.

Siden Beckham satt på benken, fikk Veron ta frisparket, og midtbanedirigenten satte ballen i mål bak West Ham-keeper David James.

Ole Gunnar Solskjær ble erstattet av Beckham etter pause. Kapteinen har vært ute med skade i lang tid, og det blir tøft for nordmannen å beholde plassen på høyrekanten når landslagsspilleren er tilbake for fullt.

Vinner og vinner

Manchester United fortsatte å dominere etter pause, og etter 61 minutters spill avgjorde West Hams Sebastian Schemmel kampen da han satte ballen i eget mål til 3-0 for hjemmelaget.

Manchester United hadde en tung start på sesongen, men i det siste har laget vært ustoppelig, til tross for skader hos sentrale spillere som Beckham, Roy Keane, Nicky Butt og Laurent Blanc.

United har slått Newcastle, Liverpool og Arsenal på rekke og rad, og også vunnet de to første kampene av mellomspillet i mesterligaen.

(NTB)