Solskjær ser ut til å miste én av sine viktigste spillere

Jordon Mutch på vei til QPR.

VIKTIG: Jordon Mutch (t.h.) har vært en nøkkelspiller for Cardiff. Nå er han på vei bort. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency/ NTB Scanpix
VIKTIG: Jordon Mutch (t.h.) har vært en nøkkelspiller for Cardiff. Nå er han på vei bort. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency/ NTB ScanpixVis mer

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær mister trolig en av sine store profiler. Jordon Mutch nærmer seg en overgang til Queens Park Rangers.

Cardiff har akseptert et bud på 63 millioner kroner (6 millioner pund) for Mutch, melder Wales Online. 22-åringens kontrakt går ut etter kommende sesong.

Han skal gjennomføre en legesjekk hos QPR tirsdag, og det er ventet at han skriver under for londonklubben i løpet av kort tid.

En annen nøkkelspiller er også på vei bort fra Cardiff. Gary Medel er nesten klar for den italienske storklubben Inter, men klubbene må bli enige om hvordan overgangssummen på 105 millioner kroner skal delbetales. Inter ønsker å betale over en periode på tre-fire år, mens Cardiff vil ha så mye som mulig med en gang.

Cardiff rykket ned fra Premier League sist sesong, men håper at oppholdet i mesterskapsserien blir kortvarig.

I fredagens serieåpning mot Blackburn må Cardiff klare seg uten Juan Cala, som er utestengt, mens Ben Turner er usikker på grunn av en ankelskade.

(NTB)