Solskjær sikret United-gull

Ole Gunnar Solskjær scoret det siste målet da Manchester United sikret ligagull med 3-1 seier borte mot Southampton. Ronny Johnsen er tilbake Manchester United vant ligagull

Manchester United festet grepet på kampen fra start og ledet 3-0 før det var spilt en halvtime. Da hadde United-fansen allerede gledet seg over en Beckham-spesial, Southampton-sjølvmål og Solskjær-scoring.

Slik kom målene:

7 min: Frispark fra David Beckham. Fra 20 meter skrur han ballen over Southampton-muren og forbi en sjanseløs Neil Moss. 0-1.

14 min: Phil Neville fosser gjennom Southampton-forsvaret, slår en pasning mot Cole og Solskjær, men Southampton-forsvarer Francis Benali får en lang tå på ballen og sender den i eget mål. 0-2.

29 min: David Beckham løfter blikket mot Solskjær som er på full fart gjennom Southampton-forsvaret. Beckham sender avgårde en pasning som Solskjær demper på brystet før han dundrer den forbi keeper Moss og i nettmaskene.

Manager Alex Ferguson var tydelig lettet etter kampen og skamroste United-mannskapet.

- Det er fantastisk å ha vunnet ligaen. Vi har scoret mange mål og spilt spillerne har prestert sitt beste, sa sir Alex til SkySports etter kampen.

Onsdagens skuffende tap i Champions League mot Real Madrid var glemt i dag. Dagens ligaggull er Uniteds sjette tittel på åtte år.

- Det største for meg er måten spillerne klarte å legge fjorårets trippelseier bak seg på - for deretter å gå rett på nye oppgaver. Dette er et lag med voksne spillere. De blir stadig bedre. Jeg tror dette er det beste United-laget noensinne, sa Ferguson.

thomas.kristensen@dagbladet.no

MÅLSCORER: Ole Gunnar Solskjær scoret 3-0-målet for United.
GULL-FEIRING: United-spillerne jubler etter 3-1 mot Southampton.