Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær sikret United-seier

Ole Gunnar Solskjær scoret det tredje målet da Manchester United slo Everton 3-1, og gjorde forarbeidet til ett. Ellers var det en dårlig dag for flere av lagene med nordmenn i stallen. Dagbladet.no fulgte kampene direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United økte rekka uten tap til 20 seriekamper. Men ikke alt var glede; keeper Fabien Barthez hinket av banen med en hofteskade. Hvis han ikke kommer seg, er det et stort tap for United som skal ut i Champions League til uka.

Nyinnkjøpte Sylvain Wiltord spilte en imponerende kamp for Arsenal, med en scoring og mye bra spill i 2-1-seieren over Coventry. Innbytter Paulo Vernazzo la på til 2-0, før Coventry reduserte med Hadjis scoring.

Steffen Iversen og Tottenham lyktes ikke borte mot Charlton. Tidligere Rangers-spiller Jonatan Johansson sikret Charlton sin første seier over Tottenham på The Valley siden 1977. Laget kan takke keeper Dean Kiely for seieren etter strålende spill. Iversen og lagkameratene misbrukte en haug med sjanser.

KAMP OM KULA: Evertons Paul Gascoigne kommer seg forbi iren Dennis Irwin på Manchester United.