IKKE BLID: Vincent Tan vil ha Premier League til å granske Crystal Palace-direktør Iain Moddy etter forrige lørdags kamp.Foto: REUTERS/Rebecca Naden/ NTB Scanpix
IKKE BLID: Vincent Tan vil ha Premier League til å granske Crystal Palace-direktør Iain Moddy etter forrige lørdags kamp.Foto: REUTERS/Rebecca Naden/ NTB ScanpixVis mer

Solskjær-sjefen vil ha gransking av Crystal Palace etter 3-0-tapet

Mener sportsdirektøren opptrådte uetisk i forkant.

(Dagbladet): Om det ikke var den definitive spikeren i Cardiffs Premier League-kist som ble hamret inn da Crystal Palace vant 3-0 i den walisiske hovedstaden lørdag, var tapet så smertefullt at selv Solskjær innrømmet at de trenger et mirakel for å overleve i divisjonen.

Men Cardiff-eier Vincent Tan nekter å slå seg til ro med at 3-0-tapet var grei skuring.

Ifølge flere engelske aviser har nå Tan klaget Crystal Palace inn for Premier League-sjefen Richard Scudamore og bedt ligaen granske Crystal Palaces sportsdirektør Iain Moody for å ha fått tak i Cardiffs startellever ved hjelp av «uetiske virkemidler».

Urettferdig
Ifølge The Guardian skal Moody, som i oktober fikk sparken som sportsdirektør i Cardiff av Vincent Tan, brukt kontaktene sine i klubben til å snoke opp Solskjærs startellever før den var offisiell.

Dermed skal Moody, iføgle Tan, ha skaffet Palace et konkurransefortrinn før den ekstremt viktige nedrykkskampen.

Palace-seieren berget i realiteten plassen til London-klubben, mens tapet mer eller mindre avklarte Cardiffs manglende Premier League-framtid.

Resultatet, og måten Moody ifølge Tan har opptrådt på, har nøret opp under den pågående konflikten mellom de to.

Ondt blod
Moody har nemlig saksøkt Cardiff og Tan etter at den nåværende Palace-direktøren fikk sparken i Cardiff. Moody skal ifølge The Guardian ha blitt nektet adgang til VIP-losjen lørdag.

The Daily Mail skriver at Scudamore bekrefter å ha fått henvendelsen fra Cardiff, men at svaret så langt har vært at Premier League ikke vil foreta seg noe før Tan og Cardiff eventuelt leverer en formell klage.

Ironisk nok skal lagoppstillingen Moody fikk tak i ha vært feil, skriver The Guardian.