Manchester United ønsker Sean Longstaff

Solskjær sjokkert over pris

Newcastle ønsker 50 millioner pund for Sean Longstaff.

TALENT: 21 år gamle Sean Longstaff er ønsket av Manchester United. Likevel mener klubben at midtbanespilleren er priset altfor høyt. Foto: Rex Shutterstock
TALENT: 21 år gamle Sean Longstaff er ønsket av Manchester United. Likevel mener klubben at midtbanespilleren er priset altfor høyt. Foto: Rex ShutterstockVis mer

Ole Gunnar Solskjær har fått øynene opp for den britiske midtbanespilleren Sean Longstaff.

Klubben trenger midtbanespillere til å ta over for tapet av Ander Herrera, og Paul Pogba har også tydelig uttalt at han vil bort.

I tillegg mener ekspertene at Longstaff passer godt inn i den nye rekrutteringsstrategien som går på å signere unge, britiske spillere. Det skriver Manchester Evening News.

Nå kan den planen gå i vasken.

Høy pris

Ed Woodward kontaktet Newcastle på lørdag for et bud på Longstaff. Ifølge The Times er klubben villig til å betale rundt 18 og 20 millioner pund for den 21 år gamle gutten.

Til tross for at Longstaff fikk ni kamper for klubben i fjorårets sesong, ønsker Newcastle nærmere enn halv milliard for unggutten. Newcastle bruker overgangen på U19-landslagsspilleren Aaron Wan-Bissaka, som United betalte 50 millioner pund for, til å presse opp prisen. Det skriver The Telegraph.

Prisen ryster Manchester United. Sean Longstaff fikk debuten i Premier League i desember i fjor, men har uttalt at han ønsker å spille for de røde djevlene.

Den høye prisen kan derimot tvinge Manchester United til å se etter andre alternativ.

GAL: Nigel er både kjent og gal. Dagbladet TV ble med da taxisjåføren sjekket temperaturen på Solskjær-feberen som herjer i Manchester. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer

Maguire

Solskjær holdt onsdag sin første pressekonferanse på oppkjøringsturneen. Klubben er i Perth i Australia for øyeblikket, og skal være der i ti dager før de besøker Singapore og Kina.

Der uttalte nordmøringen at han ser etter de riktige spillerne til den riktige prisen.

- Vi er fortsatt på markedet, men vi er tålmodige. Vi er Manchester United, vi trenger ikke å selge og vi trenger ikke å overbetale heller, sier Solskjær.

Likevel er klubben på vei til å gjøre Harry Maguire til den dyreste forsvarsspilleren noensinne dersom de klarer å kjøpe ham fra Leicester City.

Leicester ønsker 90 millioner pund for midtstopperen, men ifølge The Telegraph håper United på å presse gjennom en avtale på rundt 75 millioner pund, det samme som Liverpool betalte Southampton for Virgil van Dijk. Manchester City er også interessert i Maguire, men avisa hevder at byrivalen nekter å bli dratt inn i en budkrig med United.

Oppkjøringsturné

Dette er resten av Uniteds kamper i sesongoppkjøringen;

13. juli: Perth Glory (Perth, Australia)

17. juli: Leeds (Perth)

20. juli: Inter (Singapore by, Singapore)

25. juli: Tottenham (Shanghai, Kina)

3. august: Milan (Cardiff, Wales)

Den 30. juli kommer Manchester United til Norge og skal spille mot Kristiansund på Ullevaal Stadion.