Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær skadd

Ole Gunnar Solskjær pådro seg en vridning i kneet mot Everton på søndag. Nå frykter han landskampen mot Hellas må gå uten ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Fysioterapeuten vår mener det er usikkert om jeg kan spille landskamp i Hellas til helga.»

Dette skriver kristiansunderen på sin egen hjemmeside på Internett. Solskjær jublet for scoring og seier på Old Trafford, men var ikke bare lykkelig i går.

«Dessverre fikk jeg meg en vridning i kneet som ikke er så bra,» skriver Ole Gunnar.

Nordmannen måtte gå ut like før slutt.

«Kampen mot Everton i helga ble både en opptur og en nedtur for meg. Først scoret jeg 1- 0 målet på Thomas Myhre. Det var viktig både for meg og for laget. Nå blir sesonginnspurten meget spennende.»

Med det snakker han både om gullkampen og helsa.

Få alternativer

Nils Johan Semb kunne i utgangspunktet velge mellom tre formspisser. Nå er Solskjær skadd, og Tore André Flo venter på at samboer Randi Svedal skal føde. Hun har termin neste onsdag, og Flo ønsker å være tilstede under fødselen. I går kveld hadde ingenting skjedd.

Det betyr at landslagssjef Nils Johan Semb kun har skadeutsatte Steffen Iversen ved siden av ustabile og urutinerte John Carew tilgjengelig til den uhyre viktige EM-kvalifiseringskampen mot Hellas.

De har seks landskamper til sammen.

Besøk av Myhre

Solskjær spilte ensom spiss i kampen mot Italia i februar, og fikk godkjent av Semb. United-spissen hadde god tro på ny tillit i Hellas, men nå kan han altså bli stoppet av en kneskade.

«Jeg håper selvsagt at jeg blir klar, og reiser som planlagt til Hellas,» skriver Ole Gunnar.

I går hadde Solskjær besøk av mannen han lurte på Old Trafford - Everton-keeper Thomas Myhre. Sammen reiser de til Aten i dag.

Myhre er sikker i startoppstillingen. Solskjær er nå svært usikker.