Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær skjøt ut Rudis sjef

LONDON(Dagbladet): «The Babyfaced Assassin» kalles Ole Gunnar Solskjær i engelske medier. Et nytt offer i går: Sheffield Wednesday-manager David Pleat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pleat hang i en tynn tråd før lørdagens kamp mot Manchester United. Ole Gunnar Solskjær og United skjøt Wednesday i filler, og i går ble Petter Rudi uten sjef. - Jeg visste ingenting om at David Pleat hadde fått sparken da jeg kom på trening i går, men dette har ingen ting å si for meg. Jeg er ikke bundet til manageren. Det er klubben som betyr noe, og jeg vil gi alt for Sheffield Wednesday, sier Petter Rudi til Dagbladet.

I går ledet assisterende manager Peter Shreeves treningen, og han vil overta ansvaret til en ny manager er ansatt av Sheffield Wednesdays styre.

- Dette skiftet er ikke dramatisk for meg. Dessuten er Peter Shreeves en kjempekar, sier Petter Rudi til Dagbladet.

Pleat er uansett historie.

- Jeg fikk telefonen jeg fryktet søndag kveld. Denne sesongen har vært som et mareritt, ikke minst på grunn av at vi har manglet flere nøkkelspillere, sier David Pleat i en radiokommentar. Ingen vet foreløpig hvem som overtar som ny manager.

  • Ryktene nevner toppnavn som Ron Atkinson, Howard Wilkinson, Bobby Robson, Joe Royle og Danny Wilson.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!