Solskjær skryter av Johnsen

Lørdag gjorde Ronny Johnsen comeback for Manchester U. - Han spilte så bra, at en utenforstående umulig kunne gjettet at han hadde vært ute med skade i flere måneder, mener Ole Gunnar Solskjær.

Selv var Ronny fornøyd med både kamp og knær holdt i kampen mot Middlesbrough.

- Jeg skal ikke legge skjul på at jeg var litt spent før kampen, og dermed var det ekstra deilig at det gikk så bra som det gjorde. Knærne fungerte veldig bra, og jeg følte at jeg fysisk var tilbake der jeg ønsker å være, skriver Johnsen på sin Icons-hjemmside.

- Det var utrolig deilig å endelig kunne løpe ut på banen sammen med resten av laget for å spille seriekamp igjen. Jeg har svettet mye både i styrkerommet og på sykkelsetet for å komme tilbake der jeg er nå.

Johnsen og Jaap Stam holdt tett i Uniteds midtforsvar mot Alen Boksic og Hamilton Ricard. Ole Gunnar Solskjær lot seg imponere av sin norske lagkamerat.

- Det var veldig kjekt at Ronny var tilbake på banen igjen. Han spilte så bra, at en utenforstående umulig kunne gjettet at han hadde vært ute med skade i flere måneder, skriver Solskjær på sin hjemmeside.

(Dagbladet.no)