REAGERER: Molde-manager Ole Gunnar Solskjær tok for seg Rosenborg-kaptein Mike Jensen etter kampen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
REAGERER: Molde-manager Ole Gunnar Solskjær tok for seg Rosenborg-kaptein Mike Jensen etter kampen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpixVis mer

Molde - Rosenborg 1-2

Solskjær slakter RBK-kaptein Mike Jensen: - Feigt

Reagerer etter at keeper Andreas Linde (24) måtte ut med hodeskade. Jensen legger seg flat. - Over grensa.

Molde - Rosenborg 1-2

(Dagbladet): Det var alt annet enn hyggelige scener da Molde-keeper Andreas Linde (24) måtte ut med hodeskade i toppkampen mot Rosenborg lørdag.

Dramaet inntraff etter 53 minutter. I en duell mellom Ruben Gabrielsen og Mike Jensen innenfor 16-meteren, skubbet Rosenborg-kapteinen til Moldes midtstopper. Det førte til at Gabrielsen traff sin egen keeper, Andreas Linde, med skoen.

- Han blør fra øret, sa Eurosport-kommentator Kenneth Fredheim på direkten. Etter litt behandling klarte svenske Linde å reise seg igjen. Men etter 60 minutter ble han tvunget til å forlate banen.

Svimmel

- Han føler seg åpenbart svimmel og er ikke godt tilpass, kommenterte Fredheim. Overfor Eurosport reagerer Molde-manager Ole Gunnar Solskjær sterkt på det som skjedde.

STYGT: Her er situasjonen der Rosenborgs Mike Jensen (t.h.) dytter Ruben Gabrielsen, slik at sistnevnte treffer keeper Andreas Linde.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
STYGT: Her er situasjonen der Rosenborgs Mike Jensen (t.h.) dytter Ruben Gabrielsen, slik at sistnevnte treffer keeper Andreas Linde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

- Det er feigt det Jensen gjør der, når han skubber Ruben inn i Andreas, det er stygt. Det synes jeg er ufint. Andreas har en historie med hodeskader, dessverre, så får vi se hvor lenge han blir ute nå.

Linde ble erstattet av Mathias Eriksen Ranmark (21), som måtte se to baller gå bak seg i nettmaskene den halvtimen han sto i mål.

I en tekstmelding til Dagbladet søndag formiddag skriver Moldes medisinske koordinator, Lars Håvard Sæbø:

«Han (Linde) ble tatt av grunnet symptomer på hjernerystelse. Han er i bedring i dag, og vil gradvis gjenoppta trening i løpet av uka.»

Lei seg

Mike Jensen legger seg flat overfor det som skjedde. Situasjonen resulterte i gult kort.

- Jeg jakter ballen og følger stopperen, så jeg gir ham et liten dytt. Jeg har ingen planer om at han skal ramle inn i keeperen på den måten, men jeg er veldig lei meg for det, sier han til Eurosport.

- Det var litt overtenning, og det var en feil av meg som kostet motstanderlaget en skade. Jeg legger meg flat og sier det var over grensa.

Jensen vil ikke kommentere kritikken fra Solskjær.

Seieren - der Nicklas Bendtner og Anders Konradsen scoret målene - gjorde at Rosenborg tok et langt steg mot gullet.

- Det var en fantastisk scoring. Jeg må gi litt skryt til Nicklas, sa Solskjær etter kampen, som kostet Molde dyrt.

TAPTE PÅ HJEMMEBANE: Molde tapte 1-2 for Rosenborg på Aker Stadion. Video: Fotball Media Vis mer Vis mer