Solskjær slaktes i avis: - Kanskje den verste manageren i Cardiffs historie

«Og de som har god hukommelse vil vite at det har vært stor konkurranse».

INGEN SUKSESS: Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i Cardiff etter 259 dager. Nå får han igjen kritikk. 
Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
INGEN SUKSESS: Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i Cardiff etter 259 dager. Nå får han igjen kritikk. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær hadde ingen god periode som manager i Cardiff, og den walisiske avisa Wales Online kåret nordmannen til årets skuffelse i desember.

Nå får manageren passet påskrevet igjen av en kommentator i den samme avisa. Og han legger ikke noe imellom når han skal beskrive Solskjærs prestasjoner.

«For meg må Ole Gunnar Solskjær være en av de verste, om ikke DEN verste, Cardiff-manageren i historien. Og de som har god hukommelse vil vite at det har vært stor konkurranse», skriver Steve Tucker i Wales Online.

Videre står det å lese:

«Nordmannen hadde ikke peiling på hvordan han skulle sette opp et lag eller i det hele tatt hvordan han skulle ta ut et lag. Sommer-singeringene hans forsterket bare inntrykket. Han kunne holdt Cardiff i Premier League, men til slutt forsøkte de ikke en gang».

Beskrivelsene kommer i sammenheng med en artikkel hvor Tucker ser på grunnene til at Cardiff-sesongen var «tidenes verste» for klubben.

Han mener Cardiff skrudde tiden tilbake flere år med Solskjær ved roret, nærmere bestemt tiår.

Russell Slade, som tok over etter Solskjær, får også høre det i artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.