Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær slår tilbake

Ole Gunnar Solskjær slår nå kraftig tilbake mot Dagbladet. Det er det nye kapittelet i boka «Æ» som har utløst striden.

I boka kritiserer Solskjær Drillo og ledelsens vurderinger under VM-sluttspillet i sommer.

Dagbladet skrev i går at Solskjær angrer Drillo-refsen, og at han mandag ba landslagslege Trygve Kase om unnskyldning.

«Dagbladet skriver også at jeg har bedt landslagslegen om unnskyldning fordi det står i kapittelet at Roar Strand besvimte under oppvarminga. Jeg har ikke bedt noen om unnskyldning eller trukket noe tilbake, men det kan hende det finnes en annen medisinsk ordlyd på det som skjedde i Frankrike», skriver Manchester United-spilleren på sin hjemmeside på Internett.

En trist avis

Solskjær skriver at gårsdagens Dagbladet var en trist avis, og han kritiserer Dagbladets Øivind A. Monn-Iversens kommentar «Et trist kapittel» . Kommentaren stod i Dagbladet i går.

«Fire sider i Dagbladet ble viet mitt siste kapittel i boka mi i dag. Fire hele sider. Nå skulle en kanskje tro at jeg jubler over PR, men det gjør jeg ikke. Boka mi er skrevet til dere, fotballinteresserte nordmenn, ikke til Dagbladet for at usannheter og forvrengninger skal komme på trykk. Slik det nå har gjort.»

Ytringsfrihet

På Internett-sida kjemper også fotballstjernen for idrettsutøveres ytringsfrihet.

«Er det ikke både riktig og viktig å reagere, eller bør alle idrettsutøvere ta med seg meningene sine i graven?», spør Solskjær.

Han skriver videre at spillerne på det norske landslaget må få lov til å ha meninger.

SLÅR TILBAKE: Ole Gunnar Solskjær går hardt ut mot Dagbladets omtale av den nye boka hans.<br>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling