Solskjær slår tilbake

Ole Gunnar Solskjær slår nå kraftig tilbake mot Dagbladet. Det er det nye kapittelet i boka «Æ» som har utløst striden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I boka kritiserer Solskjær Drillo og ledelsens vurderinger under VM-sluttspillet i sommer.

Dagbladet skrev i går at Solskjær angrer Drillo-refsen, og at han mandag ba landslagslege Trygve Kase om unnskyldning.

«Dagbladet skriver også at jeg har bedt landslagslegen om unnskyldning fordi det står i kapittelet at Roar Strand besvimte under oppvarminga. Jeg har ikke bedt noen om unnskyldning eller trukket noe tilbake, men det kan hende det finnes en annen medisinsk ordlyd på det som skjedde i Frankrike», skriver Manchester United-spilleren på sin hjemmeside på Internett.

En trist avis

Solskjær skriver at gårsdagens Dagbladet var en trist avis, og han kritiserer Dagbladets Øivind A. Monn-Iversens kommentar «Et trist kapittel» . Kommentaren stod i Dagbladet i går.

«Fire sider i Dagbladet ble viet mitt siste kapittel i boka mi i dag. Fire hele sider. Nå skulle en kanskje tro at jeg jubler over PR, men det gjør jeg ikke. Boka mi er skrevet til dere, fotballinteresserte nordmenn, ikke til Dagbladet for at usannheter og forvrengninger skal komme på trykk. Slik det nå har gjort.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer